Εντελώς καλοπροαίρετα θέλω να σου πω πώς τουλάχιστον δε φέρθηκες έξυπνα. Αφού όπως λες το είχες μυριστεί ότι κάτι συγκεκριμένο θα γίνει, ήσουν τόσο σίγουρος μάλιστα που άρχισες να ξεπουλάς την ομάδα σου, ας το έλεγες τότε μήπως και θιχτούν οι κατηγορούμενοι και δεν κάνουν αυτό που ανέμμενες. Καμμένος ήσουν έτσι και αλλιώς.΄Θα σου πω όμως και κάτι άλλο και σκέψου το, γιατί στη μέση της σεζόν ήμουν εγώ στη θέση σου και κατηγορούσα για μυστήρια πράματα. Δεν ξεπούλησα την ομάδα, αντιθέτως το πάλεψα, έκανα αλλαγές και τελικά δικαιώθηκα. Εσύ αντίθετα τα παράτησες όπως λες και μετά πώς περίμενες να σωθεί η ομάδα?
Προσπάθησε τουλάχιστον να διαβάζεις κάποια πράματα με βάση το προγράμμα. Αν η συμπεριφορά των άλλων έχει κάποια λογική βάση προγράμματος και προπόνησης τότε δεν μπορεί να στηριχθεί τίποτα. Για παράδειγμα πριν τα σημερινά παιχνίδια ήμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο ασυγκράτητος θα χάσει. Είναι απολύτως λογικό όμως, αφού είχε εξασφαλίσει 1οο% την πρώτη θέση και είναι απολύτως λογικό να προετοιμαστεί για τον αγώνα των πλει οφ που είναι την ίδια βδομάδα, ενώ ο μπουλς έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την είσοδο στα πλει οφ. Επίσης δεν ξεχνώ ότι λόγω προγράμματος ευνοήθηκα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και εγώ και κέρδισα τον ασυγκράτητο αρά μια η άλλη και συγχαρητήρια στον μπουλς για την είσοδο στα πλεϊ οφ. Όμως επειδή πίστευα ότι έτσι θα γίνουν τα πράματα έβαλα δυνατός με τον Γκράβιτι γιατί ήταν η τελευταία μου ελπίδα. Εσύ γιατί δεν έβαλες δυνατός σήμερα με τον περιστέρι? Μόνο έξι πόντους έχασες, άρα το πιθανότερο ήταν ότι θα κέρδιζες. Στη θέση σου θα βάραγα το κεφάλι μου στον τοίχο σήμερα.
Για΄αυτά που καταλογίζεις εις βάρος σου ψάξε και λίγο το πρόγραμμα. Θα μιλήσω μόνο για τον Περιστέρι αφενός μεν επειδή τον έχω κατηγορήσει ευθέως άλλη φορά, αφετέρου επειδή ο Μάτσας και ο Ροτόντο είναι γαύροι και δε θέλω καν να τους βάζω στο στόμα μου, αεκτζής είσαι και καταλαβαίνεις :Ρ Ας δούμε λοιπόν τη συμπεριφορά του Περιστέρι ξεκινώντας με την εξής παραδοχή: Και στα ΔΥΟ παιχνίδια ΔΙΑΛΥΣΕ τη Μεσοχώρα. Όσο για το σημερινό παιχνίδι, όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα η θέση του δεν άλλαζε και άλλες υποχρεώσεις δεν είχε. Ο ενθουσιασμός γίνεται ρεσετ με την αρχή της νέας σεζόν αρά ότι και να εβάζε δεν θα είχε συνέπειες για εκείνον. Δώσε μου ΜΙΑ λογική εξήγηση να μη σε παίξει με δυνατή διάθεση και θα πω ότι έχεις δίκιο σε όλα. Για να κάνει τον καλό Σαμαρίτη? Αν κατέβαινε χαλαρά και επάιρνες το παιχνίδι δε θα είχε μετά πάτημα να γκρινιάζει η Μεσοχώρα? Με τη δική μου λογική του παιχνιδιού πάντως ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ σωστό και αναμενόμενο να κατέβει δυνατός σήμερα ο Περιστέρι.
Αυτά από εμένα, ειλικρινά σου εύχομαι καλή επάνοδο με ένα νέο ακόμη καλύτερο Μονίλ για να ξαναγράψει ιστορία.
Life is too short to cry, Long enough to try