BuzzerBeater Forums

Poland - II.1 > Sezon 22

Sezon 22

Set priority
Show messages by
From: Huanito

This Post:
00
230710.265 in reply to 230710.264
Date: 1/10/2013 8:01:03 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
nic się nie indyczę...po prostu drażni mnie postawa typu, sam nic nie robię, a wymagam nie wiadomo czego od innych ;)

taka jest moja wada/zaleta, że zazwyczaj mówię co myślę i mam w dupie negatywny odbiór ze strony innych, przynajmniej jestem sobą, a nie wiecznie szczerzącym się clownem, który słodzi wszystkim wkoło, a obrabia ich za plecami...tak przynajmniej osoba zainteresowana wie co o niej myślę i pomimo, że nie zawsze musi to być dla niej przyjemne, to w moim mniemaniu jest to bardziej fair w stosunku do niej :P

ps. ciekaw jestem jak szanowne towarzystwo z PLK zajmie się Atamerem...kilku chętnych było, ale już czytałem rozmowę, że jakiś Serb jest w stanie dać nawet 3,5kk i nasi już się wycofują. Panowie jeśli od kogoś np. mnie wymaga się przepłacanie o bańkę, to czemu Wam bogaczom przychodzi to z takim trudem? ;)

Last edited by Huanito at 1/10/2013 8:12:29 AM

From: Tomi.

This Post:
00
230710.269 in reply to 230710.265
Date: 1/10/2013 9:51:10 AM
ASPK
II.3
Overall Posts Rated:
10771077
Second Team:
ASPK Gostynin
Podobno prawdziwi mężczyzni nie rozmawiają o pieniądzach:-) ale. . . serio nie miałeś na koncie 3,3k. żeby przebić gościa? Myślałem,
że tyle zdążyłeś uzbierać przez dwa sezony tankowania. Plus zaskórniaki, które już miałeś.
Być może Banan był trochę ironiczny wobec Ciebie ale jakąś tam prawdę też powiedział.
Przecież ta saga o Wiernickim była jeszcze dłuższa niż moja ze sprzedażą Baluta. :-).
Wydaje mi się, że tak do 3,5k to mówiłeś kiedyś, że spokojnie powalczysz.
A może się rozmyśliłeś w ostatniej chwili bo jednak nie dostał tyle skoków jak było przewidywane i cena wydała Ci się za duża? Bo on rzeczywiście nie był tyle wart.

Co do Atamera to też ciężko będzie go zatrzymać, ponieważ on jest słabszy niż Wiernicki i raczej nikt nie da więcej niż piszesz.

Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
This Post:
00
230710.270 in reply to 230710.268
Date: 1/10/2013 9:51:14 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
Banan cały ten rozwlekły tekst to była ogólna irytacja postawą tych najbogatszych, elity z PLK...po prostu wg mnie jest nie na miejscu czepiać się kogoś i go oceniać, jeśli samemu się nic nie robi i nie daje lepszego przykładu ;)

nie było to konkretnie do Ciebie, a że się przyczepiłeś to oberwało Ci się przy okazji ;) otoczka była, bo byłem na niego zdecydowany i pewny, że kasa jaką posiadam starczy na grajka tego pokroju, było inaczej trudno, nie ma co kontynuować tematu, ani obwiniać kogoś, że miał go kupić, a tak się nie stało...powód prosty - zabrakło kasy, nawet jakbym chciał (a chciałem), to nic nie dało się z tym fantem zrobić...nie moja wina, że ludzie lubią tyle przepłacać i przebiją wszystko ;)

Widżę ze jednak ostro się wkurwileś tematem i wziałeś go mega mega poważnie...

Biorę poważnie, bo otaczają mnie niepoważni ludzie, z niepoważnymi roszczeniami, którzy nie są w stanie zrozumieć prostych rzeczy...a ich postawa i działanie, a raczej jego brak są co najmniej śmieszne przy tym czego oczekują od innych ;) to całe gadanie i piękne maksymy o szczytnych celach zamieńcie na działanie, to nie będzie powodów do narzekania, że Czesi to tamto, dbają o grajków, a my nie.

mówiłeś Banan, że tyle robienia otoczki, planów na przyszłość itp., a kończy się jak zawsze, grajek jedzie za granicę.

Only in polska, gratulejszyn ;p

no niestety jak wszyscy są od stania i rozprawiania, mądrzenia się zamiast wziąć się do działania to tak w naszym kraju będzie zawsze...wychodzi na to, że nawet jak ktoś chce coś robić, to lepiej żeby rzucił to w piz*u, bo nie dość że jako jeden z niewielu się do czegoś garnie, to cała fala krytyki spłynie akurat na niego...

a reszta dalej stoi, dalej pier**li od rzeczy i ma umyte rączki...

Last edited by Huanito at 1/10/2013 10:06:24 AM

This Post:
00
230710.272 in reply to 230710.271
Date: 1/10/2013 10:01:13 AM
ASPK
II.3
Overall Posts Rated:
10771077
Second Team:
ASPK Gostynin
No dlatego napisałem, że nikt go nie weźmie. :-).

Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
From: Pewu

This Post:
22
230710.273 in reply to 230710.270
Date: 1/10/2013 10:05:19 AM
Overall Posts Rated:
914914
Ty również lubisz przepłacać skoro przegrałeś o 5k, czyli miałeś zamiar wyłożyć jeszcze więcej ;) Druga sprawa, strasznie nie podobało mi się, że nazwałeś gościa idiotą tylko dlatego, że wyłożył więcej na Wiernickiego.

From: Huanito

To: Pewu
This Post:
00
230710.274 in reply to 230710.273
Date: 1/10/2013 10:12:13 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
no i byłem świadom tego, że przepłacam, ale ja to robiłem w imię jakiejś idei, obiecałem, że go pozyskam i tak chciałem zrobić, dałem słowo - ktoś na mnie liczył, a ja nie lubię ponosić porażek.

Grek kupił bo mu się podobał grajek, sporo przepłacił, ale nie przyświecały mu jakieś wyższe cele, że chce wspomóc reprezentację czy coś...dlatego pozwoliłem sobie na stwierdzenie, że głupi bo tyle przepłacił.

Advertisement