אני לא נגד לתת יותר כסף לכולם בישביל הגביע אני לא בטוח שזה הרעיון הכי טוב אבל אם מישהו יעשה לי את החישוב שאכן הגביע לא רווחי מול מה שהוא עולה לך בליגה אני בהחלט אהיה מאחורי זה
אני בהחלט נגד אפליות גם אם אתם חושבים שהם מתקנות
בעונות הראשונות ההכנסות מהגביע היה הכנסות כמו משחקי פליאוף ואז הורידו את זה למה שזה היום וזה הרבה יותר טוב
בנוגע להכניס יותר כסף למשחק דווקא זה לא רעיון משהו לחברה שזוכרים 10-15 עונות אחורה יזכרו את האינפלציה שהייתה עם שחקנים שלא שווים מליון היום היו עולים 3-4 מליון בקלות עשו לא מעט מאמצים כדי להוציא כסף מהמשחק חלק מזה הוא עניין השחקנים החופשיים שהוציאו אותם לזמן מה והחזירו אותם
ויותם אתה מוכן להסביר לי בתור אדם שכל הזמן מתלונן רק כמה שהכול פה לא טוב ולא שוויוני ובלה בלה בלה (למרות שבהחלט יש קבוצות שמראות לך שמה שאתה אומר שלא אפשרי הוא בהחלט אפשרי אם ניהול נכון תומר עלה לליגת העל תוך פחות מ 10 עונות ושולט במדינה פיני פה בליגת העל אחרי שהתחיל בעונה 16 טכנית וגם גיא (טוטו בול) פה אחרי שהתחיל רשמית בעונה 19!!! אם אתה לא נמצא בליגת העל כנראה שאתה לא מספיק טוב בישביל להיות פה אז תפסיק להאשים את המשחק ואם אתה חושב שהמשחק באמת כזה גרוע ואתה המאמן הכי טוב בעולם וזה המשחק מונע ממך להגשים את היעוד שלך אל תשחק אם הוא גורם לך כל כך הרבה צער
לא ראיתי אותך פעם אחת עושה דברים או מציע דברים כדי לשפר את המשחק כל מה שאתה אומר ומציע (ואף פעם בפורום ההצעות) זה דברים לשפר את המצב שלך
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain