Hja, samo mislim da nama je obema jasno da tukaj plače ne igrajo glavnega faktorja

Jaz bi lahko imel 4 igralce kot je Vara v ekipi pa enega centra za 90-100k plače pa bi meu v tvojem rangu plače pa bi gladko brez težave osvoju tole ligo. Ti imaš bolje sestavljeno ekipo od vseh ostalih.
Res je, jst mam dosti dražjo ekipo od tvoje, tudi Violčni jo ima in nama ti obema kljub vsemu delaš resne probleme. Ampak jst nekako tole vidim tko: tako jst kot Violčni imava ekipo sestavljeno za preboj v SKL in dejansko neko borbo tm, ne samo životarjenje. Tako jst kot on bi rabla dodat ekipi 1-2 igralca v SKLju in bi bila konkurenčna vsaj za boj za končnico. Recimo ti če bi se uvrstu v SKL pa nebi imel nobenih možnosti, če nebi ekipi dodal vsaj 3-4 igralce, ker imaš čisto vse pozicije inferiorne. Moj Kamas je verjetno top 5 centrov v Sloveniji, Žvab je tip igralca ki lahko v prvi postavi igra za praktično katerokoli SKL moštvo (sm tudi meu ponudbe na privat da bi ga prodal pa ga seveda nisem). Isto je Vara, igralec ki bi lahko igral v prvi postavi praktično katerekoli ekipe v SKLju. Tuki je ta razlika.. mogoče se sprva ne sliši čisto logično, ampak dejansko imaš ti sestavljeno ekipo za 2. ligo, jst pa sm jo sestavlu za SKL. Ampak ker so prihodki nižji v 2. ligi, je z ekipo za SKL težje dominirati kot pa z ekipo za 2. ligo, ker pač ni širine.. vem pa da če bi jst namesto Kamasa meu 2 igralca z 100k plače (kot Celje prejšno sezono), da bi brez težav biu to sezono neporažen v ligi.
Če mi rata v SKL pridt in ekipi dodam 1-2 igralca, boš vidu o čem govorim nasledno sezono (recimo razlika je že v tem da je moja ekipa sestavljena okoli notranje obrambe, ki pa ne koristi dosti proti večini 2. ligaških ekip, ker nimate zunanje linije z visokim MPK).