Dokładnie Pawle, weekendy mogą być cięzkie dla obciążonych rodziną :))) Co do starszyzny ja już chyba też się mogę do niej zaliczyć, ale pobiegać chętnie bym pobiegał. Jeszcze przed wakacjami próbowałem zebrać ekipę na Ursynów, nic z tego nie wyszło, niedawno obiecywałem, że rozeznam się co do hali(bo z boiskami na Koncertowej w tej chwili jest krucho, zaczęły się treningi kilkunastu roczników w piłkę, najmłodsi zajmują boiska do koszy). Dowiadywałem się w Arenie Ursynów, ale tam jest dość drogo, mam nadzieję do końca tygodnia dowiedzieć się w hali przy gimnazjum na Koncertowej, widziałem, że tam często grają, więc może jakieś miejsce się znajdzie. Co do tych 12 osób to rzeczywiście minimum, ale takie optymalne - 5 na 5 i po jednym rezerwowym. i nie chodzi tu o wyłamania, tylko o kondycję starszyzny :)))) Właśnie wróciłem z weekendowego spotkania integracyjnego w COS Wałcz, gdzie mieliśmy sporo zawodów sportowych... do dzisiaj mam zakwasy, że ledwo się ruszam :))) Ale myślę, że regularnie biegając za piłką można choć trochę kondycję poprawić. Tak więc zbierajmy się i do grania!! Z tego co pamiętam kilka postów wcześniej zaczęliśmy już się trochę dopisywać, tak więc przypomnę tylko:
1. arturo1978 + były BB-kowiec z Gambrynusa Ciechanów
2. Laczek (raczej dam rade ze 2 - 3 osoby zalatwic)
3. melerowy - raczej nikogo nie zalatwie, ale za to mozna na mnie liczyc
I już szóstka by była. Oby nam się udało :))
pzdr
Artur