ootand oota. lõpetuseks tahaks ära märkida Zapiivo hooajavälise ülemineku. Nigeeria koondislane Richmond Sadiq tahab sellist tagasihoidlikku palka nagu $ 261 811. ma vaatan, et sul on Mulk ikka tõsine plaan Kõrgliigasse püsima jääda? :) palka jõuad talle ikka terve hooaja maksta?
Ma loodan küll, et suurenev publikuhuvi, veidi enam nänni- ja TV ülekanderaha kompenseerivad suurema palgakulu. Pealegi on mul Gruusia koondislane müügis. Homme õhtul tiksub tähtaeg, kasutage ostuvõimalust. :)
rääkides kokkuleppemängudest, siis minumeelest on see regulaarse kasutamise korral ebasportlik ja võtab mängult pool võlu ära. vastase suhtumise äraarvamine on üks osa mängueelsest ettevalmistusest. minu nägemuse järgi peaks BB olema võimalikult realistlik ja reaalses elus on selline asi keelatud.
Jummala nõus. Suhtumise kokkuleppimine ligilähedaselt sama taktikate kokkuleppimisega. Mis mõtet nii seda mängida.
Ja kui vastab tõele, et üks seltskond kokkuleppeid sõlmib ja kui see ring ka kinniseks jääb (st., et nad väljast sisse uusi ei kaasa), on see karjuvalt ülekohtune nende suhtes, kes seesuguseid kokkuleppeid ei sõlmi!