Cenk Akyol'dan üçlük gelebilir ancak saçma sapan bir yerde zor durumda topu eline aldığında gelebilir.Gerçekten çok zamanlama hatası yapıyor,üstelik topu her eline aldığında topu 5 saniye sektiriyor,içeri doğru sürüyor sonra dışarı çıkıyor hücumda süre kaybettiriyor.Onun yerine takımın ihtiyacı olan savunmacı oyunkurucu olan Doğuş'u tercih ederdim.Demişsin ki tecrübe kazanmalı,ee Doğuş böyle turnuvalarda oynamadıkça milli takım tecrübesini nasıl kazanacak ?
NTV Spor'da yorumcular bas bas pota altı rotasyonumuz kısıtlı diye bağırıyor.İzzet 3 numarada da oynayabiliyor ancak bence 3 numarada 3. hatta 4. bir oyuncuya gerek yok.Hidayet ile Emir oynuyor,gerekirse Ersan da oynayabilir.Eğer pota altında da oynayabiliyor derseniz pota altı rotasyonunda 4,5(çünkü yeterli fiziğe sahip değil,boyu iyi ancak,çok güçsüz) oyuncumuz olmuş oluruz ki ben 5 oyuncuyu tercih ederim.Zaten Banvit'te sadece 3 maçta 10 dakikadan fazla süre almış,2.6 sayı,1.3 ribaunt ile oynamış bir oyuncu yerine ligde Karşıyaka ile yıllardır tecrübe kazanmış,ribaunt canavarı(üstelik ribaund istatisliklerinden de çoğu kişi pek memnun değilken.)bir de iyi bir Ümitler Avrupa Şampiyonası geçirmiş Furkan'ı tercih ederdim.
İzzet süre aldığı dakikalarda kötü mü oynuyor ? Hayır aldığı süreyi iyi değerlendirdi,sadece şut atmaktan korkuyor gibi bir hali var boş kaldığı çoğu pozisyonda kullanmadı şutunu.Ancak ben yine de Furkan'ı tercih ederdim.
Last edited by Guzzz at 9/1/2011 3:59:42 PM