ne treniram ga od kraja prošle sezone. sad je prisilno dobio neke treninge jump rangea pa se nadam da bi mogao ići skil gore u petak. za vanjsku obranu vjerojatno neće biti vremena, al ćemo vidit poslije kupa. ona je na redu za trening u svakom slučaju, pitanje je jedino dal će minopoli stić dignut skil do playoffa i kako ćemo to točno izvest.
ne treniram ga od kraja prošle sezone. sad je prisilno dobio neke treninge jump rangea pa se nadam da bi mogao ići skil gore u petak. za vanjsku obranu vjerojatno neće biti vremena, al ćemo vidit poslije kupa. ona je na redu za trening u svakom slučaju, pitanje je jedino dal će minopoli stić dignut skil do playoffa i kako ćemo to točno izvest.Nema više puno vremena do play-offa...par treninga i to je to...Vidim da su malo skočile cijene pa sam ja izbacio Velazqueza na TL...možda se ko zaleti, šteta da propada kod mene kad ga već ne mogu ugurati u trening...
ali ovaj moj nije bek šuter nego pley...pa mu JR i ne treba baš tolko kolko dodavanje
Pošaljite ponudu za ovog igračaPočetna cijena: $ 2 750 000 Licitacija završava: 2.3.2011 19:15:39...stvarno si skroman , za kavi i pljuge...ma da još i daš 2 ukrainke uz njega nebuš dobil 1 milju , a ne tolko----he,he...))
kakva je sad lova od lige prvaka...???