Δημήτρη, δεν χρειάζεται να τον αποπαίρνεις επειδή ίσως έκανε ένα σχόλιο το οποίο ίσως να μην συμφωνείς...
αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει τώρα.
θα έχεις παρατηρήσει ότι τις τελευταίες μέρες έχω μια διακριτική συμμετοχή σε όλα αυτά που λέχθηκαν...
άκουσα χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο μου , χοντροειδέστατους και χυδαίους(τους οποίους απο κοντά πίστεψε με κανείς δεν θα τολμούσε να μου πεί) αλλα άκουσα και καλά σχόλια.
διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές σκέψεις...έτσι το εξέλαβα.
προτίμησα να μην απαντήσω, και να μην σχολιάσω ΚΑΜΙΑ άποψη, εκτό απο 2 καταγγελίες που έκανα όταν έλαβα υβριστικά pm.
τώρα είναι όμως η ώρα να τελειώσει το θέμα, το οποίο με την δική μου ειλικρίνεια επέτρεψα να ανοίξει.
επίσης έχεις πάλι λάθος....η αρνητική ψήφος..μπορεί να με απολύσει!!! και για αυτό είναι πολύ σημαντική η ψήφος εμπιστοσύνης ή οχι όλων μας.
όμως εδώ είναι το θέμα της εθνικής U21, και εδώ θα μιλάμε για αγωνιστικά θέματα της εθνικής. Καλοδεχούμενο κάθε αρνητικό ή θετικό σχόλιο για τις τακτικές που επιλέγει το προπονητικό team αλλα έως εκεί.
Προσωπικά σχόλια για τον χαρακτήρα του οποιουδήποτε δεν δέχομαι και πιστεύω και οι GMs να συμφωνούν και να προστατέψουν όποιον θίγεται άμεσα.
Κλείνοντας και επειδή σε θυμάμαι και απο παλιά σαν "πτηνό" και σέβομαι την άποψη σου θα ήθελα τη γνώμη σου για τους επερχόμενους αγώνες της εθνικής.