ההצעה אינה אפליה, אלא העדפה מתקנת. אחרי שאמרת(וצדקת) ש יותר מ 50 אלף לקבוצה מליגה רביעית זה בעצ םהרבה כסף, אני מסכים איתך שלשדרג יותר לקבוצות חלשות זה דווקא טעות.
מה שכן, אני יודע שהייתה אינפלציה(ראיתי היסטוריה של מאות ואלפי שחקנים), אבל כמ ושנאמר פה לפני, יש היום דיפלציה חריפה עוד יותר. באינפלציה בעיקר טיפלו, לדעתי, בזכות הרצפת שכר הזאת. קבוצות לא יכולות להרוויח מיליונים בעונה אח תבלי להיות תחרותית, הרבה כסף ש"נעלם" מהמשחק. אבל זה לא הנקודה.
הנקודה היא, שוב, כמו שנאמר, היא שצריך להחזיר כסף למשחק, ואני חושב שאיפה שהכי חסר כסף, זה בגביע. לדעתי צריך לעשות גם בצ'מפיונס, שדרוגים קלים, אבל גם שם צריך לשדרג, לפחות במוקדמות. זה צריך להיות המפעל הכי יוקרתי, או במילים אחרות גם מפעל מאוד רווחי. אז טיפםה גם לשם לא יזיק. יש לי סכום כסף כזה, שאני יודע שאיתו אני יכול לבנות קבוצה חזקה מאוד לליגת העל, וזה אבסורד, כי זה לא נובע מחיסכון ארוך טווח וחכם שלי, ההפך הגמור. אין ברירה, חייבים לאזן את המספרים.
בקשר לריב ביניכם- יותם, אני חושב שנירמן התכוון להערות ישנות שלך, הוא פשוט הזכיר אותן כאן. באח תהתגובות נתת הרגשה של ביקורת על המשחק. זה מה שאני חושב שהבנתי ממנו. שאר הריב הוא ביניכם.