Jos jednom dokazali da smo bolji .... Samo jedan klub,samo jedan grad,samo Partizan,samo Beograd...:):) (http://www.youtube.com/watch?v=eVXYwOuxtFo&feature=re...) :)Uredio joccy u 2010/02/14 09:40:05 nm jedan od debila koji vise mrze Zvezdu,nego sto vole Partizan.Uvek cete imati kompleks Crvene Zvezde(zato je svi partizanovci noce na srcu).Mene vi ne zanimate,ja sam gledao Zvezdu,nisam ni obratio paznju protiv koga su igrali,dok nisam video tvoj komentar...
jbt sta ucini pivo od tebe ... sreca pa sam ja prestao sa beksom kako su poostrili kazne u saobracaU :P :P
jbt sta ucini pivo od tebe ... sreca pa sam ja prestao sa beksom kako su poostrili kazne u saobracaUma dobar je beks, al kad popije voli da smara sa dugačkim postovima)))
jbt sta ucini pivo od tebe ... sreca pa sam ja prestao sa beksom kako su poostrili kazne u saobracaU
zaboravio sam da te obavestim selektore :) i nemoj da si otkrivao skilove, ovim I ligaškim aždajama! on mi je ključni igrač za titulu :)))za formu ne brini biće uvek u prosečnoj, a na treniranje skoka možeš da zaboraviš :)p.s. uvek možemo da se dogovrimo da ga prodam nekom makednocu za 7 mil :)