Ja sam otvoril temu o dva igrača koja želim dovest...I samo jedan odgovor sam dobil...Pa kaj tražim previše?
iako nije namjenjeno za mene mogu ti ja odgovorit. koliko se sjećam izdržljivost je imao u startu nedovoljan a slobodna prolazan, ak se dobro sjećam. vjerojatno je još uvijek na tome jer nije marijoh trenirao za sada to. jedino ako izdržljivost nije opala.baš me zanima jesam li dobro upamtio. kladim se da nisam...
"duble" ... nepismeni...lako za duble, mene više ubiva ono "pobijeda"amo skupit nešto para i poslat marijoha na gramatički tečaj
"duble" ... nepismeni...
kolko ti crit možeš kakati nemre to ni pesek s maslom prožvakati , jesemti ja više nemam inspiracije kaj napisati a ti sipaš postove iz rukava...odustajem ovo je tvoja sezona ..izgleda da sam ostario...za pisanje tak puno postova...Kako ćeš ga pratit kad si i u:rukometnoj igrinogometnoj - profurgoldobro i stigneš sve povatat)
kolko ti crit možeš kakati nemre to ni pesek s maslom prožvakati , jesemti ja više nemam inspiracije kaj napisati a ti sipaš postove iz rukava...odustajem ovo je tvoja sezona ..izgleda da sam ostario...za pisanje tak puno postova...
Jadnica, moje želje za brzo ozdravljenje...=)))A i ti bi se moral malo bolje paziti u tim godinama, ali razumijem te, ko bi se imal hrabrosti zamjeriti punici...=)))Ajde dobrovoljac za utorak nek se slobodno javi...nitko ne očekuje Moinu temeljitost i nivo...nadam se samo da nećemo opet morati tipkati u zadnji čas...imam važne i dosta teške ispite u utorak i četvrtak...
jeste skupili te pare, da vam pošaljem broj mog tekučeg da uplatite:::))).
jeste skupili te pare, da vam pošaljem broj mog tekučeg da uplatite:::))).tekućeg!
kak si jezik nikad ne sjebeš ???!!! )