Decyzja zapadła. Kudyk jeszcze poczeka. Może i byłby to najlepszy SF na tę chwilę. Ale teraz nie jest czas na próby. Co więcej, forma innych zawodników nie zmusza nas do podejmowania większego ryzyka niż trzeba. I tak odpuszczam dziś jednego SF, na rzecz dowołanego właśnie gracza. Wydaje mi się, że Reda, Bukowy i Starostecki (ten ostatni najmniej, ale jednak) powinni zapewnić pokrycie pozycji SF w stopniu wystarczającym.
Ciekawi mnie, czy inaczej niż w ostatnim meczu ułożona góra, zagra równie skutecznie. Oby nie brakło pewnego jednego skilla;)
O tym wszystkim przekonamy się już wieczorem. O 19:30 półfinał MŚ. Póki co, Chiny nie dowołały żadnego gracza. Jak nie teraz to kiedy? Ten właśnie etap jest sceną, do pokazania tego, co najlepsze w naszych drużynach. Ponadto ten etap, jest też sceną dla zagrań mniej fair (umawianie się). Często właśnie tutaj dochodzi do ustawienia się pod sam finał, lub złamania układu, by ten finał osiągnąć. Jak będzie tym razem?
Zapraszam na czat (pomimo spotkania w przedszkolu - w sprawie mojego syna, nie mojej) ;) powinienem się wyrobić, by śledzić na żywo.
A i ciekawostka, dziś może się uda odfajkować cel nr 2 na tę kadencję. Tak na szybko licząc.
Pozostanie jeszcze jeden, który też może być w zasięgu - warunek konieczny: wygrać dziś.
Spore oczekiwania...oby się udało.