BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > season 11

season 11

Set priority
Show messages by
This Post:
00
123504.269 in reply to 123504.267
Date: 3/6/2010 2:33:08 PM
Overall Posts Rated:
00
Δεν μιλαω με υπονοουμενα, ευθεως μιλαω. Υπαρχει μια κλικα και καθε χρονο κανονιζει ποιες ομαδες θα πεσουν.
Δηλαδη , το φορουμ ειναι για χαρες και τραγουδια μονο?
Φυσικα και δεν αιφνιδιαστικα, φυσικα και δεν μιλαω εν βρασμω, ενα μηνα τωρα εκανε μπαμ τι θα συμβει. Γι' αυτο και ξεπουλαει η ομαδα.

Βεβαια, αφου το ιδιο το ΒΒ δεν εχει θεσπισει κανονες για κατι διαφορετικο, παει να πει οτι γουσταρει να γινεται τετοιο τζερτζελο. Οποτε το παραδεχομαι, ειμαι ...παραλογος στην λογικη του game.

This Post:
00
123504.270 in reply to 123504.269
Date: 3/6/2010 4:28:46 PM
Overall Posts Rated:
343343
Έχεις κάποια απόδειξη για αυτό; Αν έχεις σου δίνω τον λόγο μου πως θα γίνει ότι πρέπει. Αν όμως κατηγορείς ανθρώπους χωρίς αποδείξεις τότε θα αναγκαστώ να τιμωρήσω εσένα...

This Post:
00
123504.271 in reply to 123504.270
Date: 3/6/2010 5:38:15 PM
Overall Posts Rated:
00
Με αυτα που λες, αποδυκνειεις τα προαναφερομενα μου, οτι το ΒΒ βλεπει διαφορετικα απο μενα το παιχνιδι.
Οσο για τις αποδειξεις που ζητας, απλα κοιταξε την συμπεριφορα των ομαδων για τις οποιες αναφερομαι, στην 3η φαση του ομιλου και στις ομαδες του υποβιβασμου και play out αλλα και απεναντι στους 2 πρωτοπορους. (αν εχεις χρονο και διαθεση κοιτας και τις 2 προηγουμενες...)
Το να κατακρινεις καποια πραγματα και να απειλει ο υπευθυνος οτι θα σε τιμωρησει, με αφηνει καταπληκτο.

This Post:
00
123504.273 in reply to 123504.272
Date: 3/6/2010 8:15:54 PM
Olympiacos B.C.
III.4
Overall Posts Rated:
3434
Παιδιά, ας ηρεμήσουμε λίγο και ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς. Το buzzerbeater είναι απλά ένα παιχνίδι για να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας, να παθιαζόμαστε και λίγο (δεν κάνει κάκο-Έλληνες είμαστε στο κάτω κάτω) αλλά μέχρι εκεί. Το παιχνίδι έχει κάποιους κανονισμούς (αναφέρομαι στην προπόνηση και στη φόρμα σε σχέση με το χρόνο συμμετοχής αλλά και στη διάθεση) που δεν είναι απόλυτα ρεαλιστικοί, αλλά τους αποδεχτήκαμε όλοι όταν κάναμε αίτηση συμμετοχής και πρέπει να τους σεβαστούμε. Όποιος πιστεύει ότι δεν περνάει καλά και στεναχωριέται καλύτερα ας σταματήσει.
Φίλε Μανιάτη21, του χρόνου μπορεί (και σου το εύχομαι) να ξανανέβεις στην Α1 και να είσαι στον ίδιο όμιλο, δεν είναι ωραίο να υπάρχει τέτοιο κλίμα μεταξύ των παικτών. Άλλωστε, αν το δεις το θέμα ψύχραιμα, οι πιθανότητες σου να αποφύγεις τον υποβιβασμό με μειονέκτημα έδρας στα πλει αουτ θα ήταν εξαιρετικά περιορισμένες, δεν μπορείς να περιμένεις από κανέναν να αγνοήσει το καλό της ομάδας του για να σώσει τη δική σου, ο καθένας κρατάει τη τύχη του στα χέρια του. Πίες τον καφέ σου αύριο πρωί, ηρέμησε και...........μια συγνώμη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Άντε και καλά πλέι οφ και πλέι άουτ.

This Post:
00
123504.274 in reply to 123504.272
Date: 3/6/2010 8:23:22 PM
Overall Posts Rated:
11
Εντελώς καλοπροαίρετα θέλω να σου πω πώς τουλάχιστον δε φέρθηκες έξυπνα. Αφού όπως λες το είχες μυριστεί ότι κάτι συγκεκριμένο θα γίνει, ήσουν τόσο σίγουρος μάλιστα που άρχισες να ξεπουλάς την ομάδα σου, ας το έλεγες τότε μήπως και θιχτούν οι κατηγορούμενοι και δεν κάνουν αυτό που ανέμμενες. Καμμένος ήσουν έτσι και αλλιώς.΄Θα σου πω όμως και κάτι άλλο και σκέψου το, γιατί στη μέση της σεζόν ήμουν εγώ στη θέση σου και κατηγορούσα για μυστήρια πράματα. Δεν ξεπούλησα την ομάδα, αντιθέτως το πάλεψα, έκανα αλλαγές και τελικά δικαιώθηκα. Εσύ αντίθετα τα παράτησες όπως λες και μετά πώς περίμενες να σωθεί η ομάδα?

Προσπάθησε τουλάχιστον να διαβάζεις κάποια πράματα με βάση το προγράμμα. Αν η συμπεριφορά των άλλων έχει κάποια λογική βάση προγράμματος και προπόνησης τότε δεν μπορεί να στηριχθεί τίποτα. Για παράδειγμα πριν τα σημερινά παιχνίδια ήμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο ασυγκράτητος θα χάσει. Είναι απολύτως λογικό όμως, αφού είχε εξασφαλίσει 1οο% την πρώτη θέση και είναι απολύτως λογικό να προετοιμαστεί για τον αγώνα των πλει οφ που είναι την ίδια βδομάδα, ενώ ο μπουλς έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την είσοδο στα πλει οφ. Επίσης δεν ξεχνώ ότι λόγω προγράμματος ευνοήθηκα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και εγώ και κέρδισα τον ασυγκράτητο αρά μια η άλλη και συγχαρητήρια στον μπουλς για την είσοδο στα πλεϊ οφ. Όμως επειδή πίστευα ότι έτσι θα γίνουν τα πράματα έβαλα δυνατός με τον Γκράβιτι γιατί ήταν η τελευταία μου ελπίδα. Εσύ γιατί δεν έβαλες δυνατός σήμερα με τον περιστέρι? Μόνο έξι πόντους έχασες, άρα το πιθανότερο ήταν ότι θα κέρδιζες. Στη θέση σου θα βάραγα το κεφάλι μου στον τοίχο σήμερα.

Για΄αυτά που καταλογίζεις εις βάρος σου ψάξε και λίγο το πρόγραμμα. Θα μιλήσω μόνο για τον Περιστέρι αφενός μεν επειδή τον έχω κατηγορήσει ευθέως άλλη φορά, αφετέρου επειδή ο Μάτσας και ο Ροτόντο είναι γαύροι και δε θέλω καν να τους βάζω στο στόμα μου, αεκτζής είσαι και καταλαβαίνεις :Ρ Ας δούμε λοιπόν τη συμπεριφορά του Περιστέρι ξεκινώντας με την εξής παραδοχή: Και στα ΔΥΟ παιχνίδια ΔΙΑΛΥΣΕ τη Μεσοχώρα. Όσο για το σημερινό παιχνίδι, όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα η θέση του δεν άλλαζε και άλλες υποχρεώσεις δεν είχε. Ο ενθουσιασμός γίνεται ρεσετ με την αρχή της νέας σεζόν αρά ότι και να εβάζε δεν θα είχε συνέπειες για εκείνον. Δώσε μου ΜΙΑ λογική εξήγηση να μη σε παίξει με δυνατή διάθεση και θα πω ότι έχεις δίκιο σε όλα. Για να κάνει τον καλό Σαμαρίτη? Αν κατέβαινε χαλαρά και επάιρνες το παιχνίδι δε θα είχε μετά πάτημα να γκρινιάζει η Μεσοχώρα? Με τη δική μου λογική του παιχνιδιού πάντως ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ σωστό και αναμενόμενο να κατέβει δυνατός σήμερα ο Περιστέρι.

Αυτά από εμένα, ειλικρινά σου εύχομαι καλή επάνοδο με ένα νέο ακόμη καλύτερο Μονίλ για να ξαναγράψει ιστορία.

Life is too short to cry, Long enough to try
From: akage14
This Post:
00
123504.275 in reply to 123504.274
Date: 3/7/2010 2:35:03 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Καλημέρα σας,

πρίν μία σαιζόν είχα -χωρίς να μου πέφτει λόγος όπως μου είχαν επισημάνει- ασχοληθεί με τις επικοινωνίες μεταξύ ανταγωνιστικών ομάδων και τον σχεδιασμό-προγραμματισμό εξόντωσης μερικών....

Κάτι ανάλογο υποψιάζομαι ότι "χάλασε" την ΑΕΚ και έγραψε το ανάλογο πόστ.

Μπορεί να εχει δίκιο και να φταίει αυτό που έπεσε, μπορεί απλά όπως επισημάνατε να μην έκανε καλή διαχείρηση της ομάδας του...

ΌΜΩΣ όταν όμως απο πολλές ομάδες του ΒΒ κυριαρχούν σκέψεις όπως:

Το να κανονιζουν ομαδες με τι διαθεση θα κατεβουν στα μεταξυ τους παιχνιδια δεν το βρισκω παραλογο

τότε δέν έχει νόημα να στεναχωριόμαστε.
όπως είπε και o Olympiakos BC: "είναι απλά ένα παιχνίδι και αυτά συμβαίνουν...."

κάποτε και εγώ εκνευρίστηκα, υπονόησα ότι έτσι στήνονται παιχνίδια, χαλάει η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού κτλ κτλ...ίσως απλά να πρέπει να χαλαρώσω γιατί είναι ένα απλό παιχνίδι όπως λέτε όλοι σας.

:)) καλή συνέχεια σε όλους

From: G.P
This Post:
00
123504.277 in reply to 123504.275
Date: 3/7/2010 3:57:52 AM
Peristeri Lakers
II.4
Overall Posts Rated:
3737
eixa pei oti den 8a ksanagrapsw sto forum gia fetos,alla blepw oti ginetai polys logos gia thn omada mou PALI!!den 8a apologi8w se kanenan gia to pws katebasa thn omada mou,me kalypse apolyta o Gastone(me tis metagrafes kai thn omada pou exei tou paei kalytera ayto to onoma...he he).Den 8a epanalaboume ta idia kai ta idia..apla isws twra sthn 8esh tou maniath na htan o aek mesochoras....isws leme giati den einai oloi etsi....Me 3/28 triponta kai diathesh normal pantws den xtypas ton teleytaio agwna swthrias kai sthn 8esh tou toulxiston 8a ta xa balei me ton eayto mou kai thn omada pou exw ftiaksei
kata alla ta gnwsta..paixnidi einai gia na pername thn wra mas me gnwstous kanones apo thn ARXH POU TOUS APODEXOMASTE!s opoion den aresei kai xalietai mporei na stamathsei na paizei...
Oso gia tous xarakthrisous "rompes"sto forum yparxoun kai oi GM kai isws einai kairos na analaboun ligo drash ...

This Post:
00
123504.278 in reply to 123504.271
Date: 3/7/2010 4:14:01 AM
Overall Posts Rated:
343343
Ξέρεις στην πραγματική ζωή αν κατηγορήσεις κάποιον χρειάζεσαι αποδείξεις, αλλιώς δέχεσαι μήνυση για λίβελο.

Εσύ δεν κατέκρινες, πρόσβαλες κόσμο, που ακόμα δεν το στήριξες.

Λόγω προγράμματος έχω βγει εκτός κυπέλλου από την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μου, και λόγω (μάλλον δικού μου λάθους εκτός και αν μηχανή του παιχνιδιού μου μου κάνε πουστιές) πάω στον 1ο γύρο των play offs χωρίς το αστέρι μου αφού θα πρέπει να τον ξεκουράσω για το επόμενο (αν περάσω) δυσκολότερο μου παιχνίδι. Αν τελικά χάσω πρέπει να βγει σύσσωμη η CBBA να φωνάζει σικέ; Είπαμε επιλογές...Εγώ προσωπικά τώρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Πρωτάθλημα που είχα σχεδόν σίγουρο πάω να το χάσω...

Τελικά η δική σου επιλογή με αφήνει κατάπληκτο...Πραγματικά δεν θέλω να τιμωρήσω κανέναν...σε παρακαλώ μην με αναγκάσετε να το κάνω...κρατήστε την συζήτηση σε κόσμια επίπεδα.

Edit: Αν ξαναδώ κάτι τέτοιο ξεκαθαρίζω πως δεν θα κάνω τον πυροσβέστη πάλι. Απλα θα εφαρμόσω τους κανονισμούς ΧΩΡΙΣ καμιά άλλη προειδοποίηση.

Last edited by JohnnyB at 3/7/2010 5:02:48 AM

This Post:
00
123504.279 in reply to 123504.278
Date: 3/7/2010 5:10:28 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Εγώ κατ' αρχήν να πω στον Iron Maiden ότι και ο Peristeri είναι γαύρος... οπότε μην τον πιάνεις ούτε αυτόν στο στόμα σου! :-))

Δεύτερον μπορεί να διαφωνώ με τον τρόπο αλλά ωφείλω να στηρίξω τον ΑΕΚΑΡΑ. Οι λόγοι είναι απλοι... Α Ε Κ Α Ρ Α !!!
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...

Λοιπόν, ας την πω και εγώ τώρα που τελείωσε η σεζόν... Κατηγορηθήκαμε στη μέση της σεζόν για παιχνίδι το οποίο ήταν "στημένο" και μάλιστα ονομάστηκε "επίμαχο"... λόγω προπόνησης (με 5 παίχτες όπως έχουν κάνει πολλές ομάδες έτυχε o Perısterı να κάνει 6 φαουλ και να μεινει με φίλαθλο)... ένα παιχνίδι που δεν είχε κανένα λόγο να γίνει θέμα, πέραν από αυτούς που "πείραζε" τη δεδομένη στιγμή... Αναφέρθηκε ο "μεταλάς" σε αυτό πιο πάνω. Η ιστορία τον έκανε πιο δυνατό. Πίσμωσε και εμένα για παράδειγμα. Το προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα.

Δε θέλω να βάλω κάτω τα παιχνίδια που μετά το "επίμαχο" ήταν... περίεργα... και αφορύν και ομάδες που μας κατηγόρησαν. Δεν έχει νόημα γιατί απλά ο καθένας το ερμηνεύει όπως τον συμφέρει. Οπότε όπως είχα πει, ας μην μπαίνουμε στο φαυλο κύκλο των ερμηνειών... απλά ΤΣΑΚΟΝΩΜΑΣΤΕ!

Είχα χειρότερη ομάδα από τους υπολοίπους (αλλά το πάλεψα)
Ο καλύτερος μου παίχτης ταυματίστηκε τη χειρότερη στιγμή (αυτό με τι λογική βγαίνει από τη μηχανή δε ξέρω)
Ο περιστέρι δεν παίζει 1 σεζόν το παιχνίδι, αλλά πολλές. Εχει συγκεκριμένο τρόπο λογικής που αφορά στο να κάνει το καλύτερο που πιστεύει για την ομάδα του. Αυτό μπορεί να βλάπτει άλλες ομάδες, αλλά δεν τον αφορά και καλά κάνει...
Οποιος έχει δει τον τρόπο το καταλαβαίνει.

Εγώ θα επανέρθω καλύτερος και θα προσπαθήσω να μείνω. Είναι δύσκολο έτσι κι αλλιώς γιατί υπάρχουν καλές ομάδες που βελτιώνονται και ο αγώνας επιβίωσης είναι δύσκολος.

Καλή συνέχεια σε όλους. Καλή τύχη στα μπαράζ και στην κορυφή!

Κρίμα που ο πατατοκιοφτές με τον Αρη θα κονταροχτυπηθούν... και οι δύο το προσπάθησαν χωρίς να δώσουν πάτημα για κουβέντα σε κανέναν.

Υ.Γ. Αν ο GM τιμωρήσει τον ΑΕΚΑΡΑ τότε πρέπει να ξεκινήσει από όλους όσους χωρίς αποδείξεις κατηγόρησαν άλλους για τον ίδιο λόγο! 'Η παρακολουθείται το φόρουμ συνολικά ή όχι... Γνώμη μου είναι να λήξει εδώ το όλο θέμα. Εν θερμώ μπορεί να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω! Ναι είναι παιχνίδι και πρέπει να το ευχαριστιόμαστε. Θα εκνευριστούμε κιόλλας, θα πορωθούμε, θα βρίσουμε. Μεγάλα παιδιά είμαστε...
Τόπο στην οργή...

Advertisement