Πρώτα απ' όλα δεν καταλαβαίνω το υφάκι σου. Δεν σου φταίω εγώ που έχασες, αλλά ήθελες να παίξεις χαλαρά και το παλικάρι έπαιξε δυνατά. Λογικό να χάσεις λοιπόν. Αν θες να την μπεις στον φίλο Sipiada ή να βρίσεις μηχανές, κανε το, εμένα τί με ρωτάς; Δεν κατανοώ την επιθετικότητά σου, γιαυτό θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις εδώ. Άλλωστε εγώ ποτέ δεν σε έθιξα, εκτός και αν θεωρείς ότι το να πώ την άποψή μου είναι άσχημο.
Δεύτερον, γράφε με σειρά, διότι είναι δύσκολο για κάποιον να διαβάζει, όταν δεν βάζεις σημεία στίξεως. Εκτός αν το κάνεις επίτηδες. Σου απαντάω μόνο και μόνο, επειδή απευθύνθηκες σε μένα προσωπικά και με ιδιαίτερα ατυχή τρόπο. Αλλιώς, όπως είχα δεσμευτεί, δεν θα ξαναμιλούσα εδώ.
Υ.Γ. Αν δεν σε ενοχλούσε, όπως λές, θα το άφηνες να περάσει έτσι. Αλλά θες τώρα, μάλλον για να με πικάρεις, να βγάλεις τα νεύρα σου ρίχνοντας σε μένα το φταίξιμο. Εντάξει είναι ενοχλητικό που έχασες, αλλά όταν το έπαθα εγώ, μου την είπες στεγνά. Πιο σίγουρο δεν ήταν το παιχνίδι, διότι θα σου θυμίσω έχεις χάσει από τις 3 εκ των 5 τελευταίων ομάδων (sipiada, αφροδίτη, threedots), οπότε ήταν ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ, ξέροντας ότι με τις θεωρητικά αδύναμες δεν τα πάς καλά, να παίξεις χαλαρά. Η ζωή συνεχίζεται όμως, όπως μου είπες και σύ.