מצטער שלא עניתי קודם(כנ"ל למי שמחכה 3-4 ימים לתשובה

במייל שלי..) פשוט אני עובר כמה ימים מהעמוסים שהיו לי, זה אמור להסתיים עם סוף השבוע וגם אענה לכולם.
בכל אופן לעניין הפרינסטון:
טקטיקה מצוינת שכמה עונות ראשונות אף פעם לא השתמשתי בה אבל עונה שעברה והעונה עשיתי ניסויים עליה בליגה פרטית- מה שאני הגעתי(וזה רק מסקנות אישיות שלי ולא יותר מזה) די דומה לדברים שנאמרו פה.ממש בכלליות-הטקטיקה מייצרת הרבה חדירות של הגארדים והוצאות לזריקה לשלוש לעמדות החוץ ,מייצרת זריקות חצי מרחק לפ"פ וזריקות מתחת לסל/דאנקים לעמדה 5 ,מאיטה את הקצב כאמור לאזור ה85-95 נקודות(יותר מהיר מ'משחק סבלני') וזה עובד בעיקר כשמשחקים נגד יריבות שההתקפה שלך מבחוץ טובה יותר מההגנה מבחוץ שלהן כי המרכז של ההתקפה הזאת הוא דווקא בחוץ.
למי שרצה לדעת מה הסיבה לאיך שעלינו מול סין:
מהסיבות הנ"ל הלכנו נגד סין במקום עם ש"ג עם שני פ"ג שיודעים לחדור טוב ולמסור טוב בעמדות 1-2, עם קלעי חוץ איכותיים בס"פ וקלעי חצי מרחק טובים בפ"פ.החודרים הטובים סחטו לא מעט עבירות וניצחו לבסוף את המשחק מהעונשין. גם הסינים שיחקו באותה טקטיקה וזה שיחק בדיעבד לטובתנו כי עשינו כנראה התאמות יותר טובות קצת במיוחד בעמדות הגארדים שאיבדו הרבה פחות כדורים וייצרו יותר נקודות וחוץ מזה אין מה להגיד- היה לנו גם את המזל לנצח במשחק שקול לחלוטין שיכל ללכת לכל כיוון.
לילה טוב:)
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...