Θα δώσω και εγώ με τη σειρά μου κάποια προγνωστικά, αλλά με επιφυλάξεις, ιδιαίτερα για τους απέναντι, οπου έχει αλλάξει ο μισός όμιλος...
Δαδι-Δοξα: νομίζω υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, 1 με 20+
ΑΓΟΡ-Αιζ: δεν υπάρχει κανένας λόγος για εκδίκησης, απλά μετά το διάλλειμμα των play-off θα συνεχιστούν οι πελατειακές σχέσεις!:-)))) Πιστεύω σε 1 με 5-10 πόντους διαφορά, δύσκολο μάτς για πρεμιέρα...
Stone-Αριαναρα: αίμα, δάκρυα και ιδρώτας...Ο επισκέπτης από την ΙΙ θα επικρατήσει άνετα, φίλε αριανέ και εγώ στην θέση σου ίσως να σκεφτόμουν να κατεβάσω τα δεύτερα+να παίξω χαλαρά για να χτυπήσω κάποιο άλλο μάτς,1 με 25-30 πόντους
Στανη-Ηρακλης: Καλύτερη ομάδα φαίνεται ο Ηρακλής, μίνι ντέρμπι μου μυρίζει, θα πάω με Ηρακλή με 5 πόντους διαφορά
Σερρες-Αστεριες: ότι και να λέει ο Στέφανος δεν τον πιστεύουμε, πιστεύω σε Αστερίες με 10 πόντους διαφορά, αν και θα με βόλευε ο άσσος, καλό είναι να κάνει απώλειες ένας από τους άμεσους ανταγωνιστές για τίτλο!
Καμινια-Κυνηγοι: όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, δύσκολο μάτς, εγώ θα πάω με Κυνηγούς 10-12 πόντους!
ΚΑΕ-Champions: οι γηπεδούχοι έχουν βελτιωθεί και έχουν καλή ομάδα, οι Champions δείχουν αξιόλογη ομάδα αλλά πρέπει να το δούμε και στην πράξη,1 με 10-15 πόντους διαφορά
Λιονταρια-Λενιαρνιακος: έδρα, εξωπραγματικός Κακούρης, 1 με 20 πόντους διαφορά
Να προσθέσω άλλο ένα στοιχείο στο όποιο περιμένω να κάνετε post, με αφορμή την εξετάστική του Χάρη,προτείνω να γνωριστούμε καλύτερα, αναφέροντας ηλικίες με τι ασχολούμαστε! Τι λέτε? Με αυτό τον τρόπο θα δώσουμε επιπλέον την ευκαιρία στον Χάρη να κάνει περαιτέρω αναλύσεις σε ότι αφορά το ψυχολογικό προφίλ των μάνατζερ του ομίλου!:-ppp
Θα ξεκινήσω εγώ: ετών 32, Μηχανικός Παραγωγής σε μια ιδιωτική εταιρεία...