Και για τους δυο λογους.Και για το παιχνιδι που μολις ξεκινησα αλλα μου αρεσει αρκετα και φυσικα για την αγαπη μου στα μαθηματικα.
Εαν προσεξες αναφερω καθε φορα τα γενικα συμπερασματα αλλα ποτε τις μαθηματικες σχεσεις ωστε να μην μπουν χρηστες στην λογικη του να 'σπασουν' το παιχνιδι! Εξαλου οι δημιουργοι του παιχνιδιου μπορουν καθε φορα να μεταβαλουν κατα λιγο καποιες παραμετρους του παιχνιδιου οποτε τα δεδομενα που εχουν μαζεψει τυποι σαν εμενα επιτοπου να ακυρωνονται!!!
Η προσπαθεια μου ΔΕΝ ειναι να 'σπασω' την μηχανη (δεν ειναι και τοσο απλο). Προσπαθω να καταδειξω την διαφορα αλλα και την ομοιοτητα της μηχανης με το πραγματικο παιχνιδι ωστε καποιο managers να μπουν πιο ευκολα στην κατανοηση-διασκεδαση του παιχνιδιου.
Τωρα για την συνολικη πορεια του παιχνιδιου και κυριως της Ελληνικης κοινοτητας εγω τι να σου πω; Εγω μπηκα μετα το μεσο της σαιζον 13. Ειμαι δηλαδη εντελως νεοπας!!! Οι πιο παλιοι managers νομιζω γνωριζουν και κατανοουν παραπανω σχετικα με το παιχνιδι (και την κοινοτητα) απο εμενα. Ισως εαν ξεκινουσε μια δημοσια κουβεντα θα μπορουσαν να δωσουν πολλα!
Σε καθε περιπτωση παντως ΔΕΝ εχω κανενα προβλημα να σταματησω να postαρω οποιαδηποτε μαθηματικη αναλυση ακομα και αν ενοχλει εστω και εναν χρηστη. Εσυ το εξεφρασες αλλα ειναι πιθανο να υπαρχουν και αλλοι!!!
Γενικα ειμαι 'ομαδικος' παιχτης οποτε θεωρω οποιαδηποτε κριτικη-σχολιο σημαντικη και ωφελιμη (προφανως και την δικη σου).
Υ.Γ1 Ενα σχολιο τεχνικης φυσης. Μια πραγματικα 'σπουδαια' μαθηματικη αναλυση με μακροσκοπικο τροπο θα χρειαζοταν 10000 παιχνιδια τουλαχιστον και κανα 3-5μηνο σε κωδικα ωστε να δωσει 'ακριβη' αποτελεσματα! Δεν ειναι τοσο απλο!!! Ακομα ομως και αν καποιος σαν εμενα διεθετε το χρονο του σε κατι τετοιο ξερεις τι θα καταφερνε; Θα εχανε απο τους καλους manager του παιχνιδιου με ιδιας αξιας roster αντι για το 100% στο 90% των περιπτωσεων!!! Η ανθρωπινη εμπειρια και η εξυπναδα ειναι τρομερα ανωτερα 'οπλα' απο μια 'στεγνη' αναλυση.
Last edited by GM-sarithin at 1/3/2011 10:08:41 PM
Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές