Ha végig olvasod, akkor rájössz, hogy MENEDZSERIi oldalról közelítettem meg a dolgot, nem válogatotti szempontból. Tudod, 24 évesen 250k fizu, stb, rámegy az egész csapata egy játékos kiedzetésére 5 szezon erejéig, aztán örülhet ha eladja annyiért, amennyiért a nagy tehetséget megvette, mert eltartani szinte senki sem tudja.
Még szép hogy kinaizok ha vannak 23 éves monstereik, ez a topik a kérdés és csevegő topic, már hadd tegyek be ide pár játékost, akik figyelemre méltóak szerintem. Ja és ha nem kiaiak lennének, akkor érdekesség képpen akkor is ideraknám, még mindig jobb, mint amikor kihal a fórum pár napra. Ez a véleményem.
És nem vagyok megveszve a multiért, csak nekik, akiknek 7-es pl a
pontos, vagy BV azoknak inkább én személy szerint tennék 1-2 szintet rajta, minthogy a tempót 18 ról felhúzom 19-re vagy a dobótávot 15-ről 16-ra mert az mindjárt dob a fizun majd 30 ezret. Nem úgy gondolkozom, hogy ha 5-ös szinten van akkor is neki kell állni, mert akkor felesleges, viszont 6-7 már lehet egy kiindulópont. Mivel 23 évesek, ők még simán tudnának főskillen is fejlődni ilyen pottal. Csak hát ugye a fizu az egekben van, el kell adni:)
Persze tudom, hogy a válogatott érdeke az, hogy minél hamarabb minél magasabbak legyenek a főskillek, de ha nem farmol akkor meg majd jár kézről kézre, ritka esetben sikerül megőrizni a formájukat.
Mondhatnám azt is, hogy meg vagy veszve a monsterekért, csak kíváncsi lennék, hogy mikor nevelsz majd ki egyet, és tartod majd el nevető szájjal pályafutása végéig, amikor 24 évesen már 250ezres a fizuja.
Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 7/18/2011 11:26:40 PM