BuzzerBeater Forums

Srbija - III.8 > sezona 19

sezona 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
209414.27 in reply to 209414.26
Date: 2/18/2012 10:47:59 AM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Situacija za mene nije losa,s obzirom da je jedan tim iz moje konferencije odustao od igrice a jos jedan izgleda da hoce namerno da ispadne,tako da sam u startu ispred dvojice.Ambicije su mi da ostanem u ligi i gradim halu tokom sezone,pa kroz 3-4 sezone da se borim za ulazak u prvu ligu.

Finansijski je bolje stanje,nedeljni TV ugovor je za oko 50k veci nego u 3. ligi.Reklamna roba mi je za oko 15k veca,a hala je puna (zaboravio sam da promenim cene karata,ove sad su premale,al opet zaradjujem od publike 245k,a verovatno sam mogao i skoro 300k da sam stavio prave cene).

Evo vam nedeljni prosek za moju ligu:

Plate igrača: $ 354 804 ................Poseta publike: $ 278 021
Plate stručnog štaba: $ 61 430 .......Reklamna roba: $ 48 269
Skautovanje: $ 5 000 ..................TV ugovor: $ 132 191

Ukupno:$ 421 234 ......................Ukupno: $ 458 481

Ovo su plate igraca u mojoj konferenciji:

Lovci u Žitu..........................$ 657 053
OK Sljivovica........................$ 448 522
KK Partizan Belgrade...............$ 436 435
Masinac RD..........................$ 427 173
KK Bela garda.......................$ 392 905
Tunjevina.............................$ 193 955
Brasil BC..............................$ 112 245
Lajons CBP...........................$ 0

Last edited by tunjevinа at 5/15/2012 1:42:49 PM

This Post:
00
209414.28 in reply to 209414.27
Date: 2/18/2012 11:53:57 AM
Overall Posts Rated:
77
Samo deri tamo :D eto mene sledece sezone kod tebe :D a sto se tice cena treeba staviti dosta vece cene posto kada se udje u visi rang onda bude poseta max pa polako pocne da opada :D

Jel ima neko link za KUP danas sto se igra u 18h i u 20 30, nemam tv :D

This Post:
00
209414.29 in reply to 209414.28
Date: 2/18/2012 12:06:45 PM
Overall Posts Rated:
590590
Nemam link, ali sad cu da gledam Kup pa samo da ti kazem da pocinje A za to ko ce sledece sezone u visi rang - videcemo Vidim da je sa Tunjevinom u grupi jos jedan pobednik lige III.8: Brasil BC.
Druze, hvala na informacijama, puno srece danas protiv Brazila!!! Verujem da ces ga lako savladati, vidim da nema neki sastav.

This Post:
00
209414.30 in reply to 209414.29
Date: 2/20/2012 4:34:52 PM
Overall Posts Rated:
55
Pa sta je ovo?Nema komentara prethodnog kola?Svi smo napisali ponesto pohvalili jedni druge za pisanje i corak.Cak nas je i Tuna posetio.
Pre svega da cestitam Tuni za oslicno pocetu sezonu,liga jeste jaka,ali trebalo bi da ima bar dva ili tri tima koliko sam ja video koji mogu da budu iza tebe sto je dovoljno da se konsolidujes i napravis konkurentnu ekipu za velike domete.Puna hala,prihodi od prava,sve ide kako treba samo tako nastavi.
A kod nas sto neko rece i treca ima neku svoju toplinu.
Uglavnom ocekivani rezultati,zato i nema komentara,pretpostavljam.Ubedljive pobede Vandala,Larga i Hella.Neujednacena ekipa patriota i cuvanje minuta doveli su ga do poraza.Cuk i Jankovic wojvodini doneli jos jednu pobedu,videcemo da li ce neko moci da ih zaustavi,ja nisam.Mozda preubedljiva pobeda jagoda protiv gruje koji je igrao sa vecim zalaganjem i promasenu odbranu jagoda,ali svakako slatka pobeda za jagode.
I naposletku derbi kola pripao Gandzi.Jedna lopta,slican procenat suta,ali veci broj skokova,malo bolji sut sa bacanja i tri trojke,dovoljno za pobedu.Moje vidjenje ove utakmice je ipak da odbrana sa fokusom nije toliko dobra,i ja sam je probao,ali ima dosta losih strana,verovatno je game engine jos nije prihvatio:)Ne bih smeo da se zakunem da bi se jos jedna njihova utakmica ovako zavrsila,u svakom slucaju svaka cast obojici,odlicne ekipe,za visokim dometima,ali u ovom trenutku Gandza sa pobedama kod kuce protiv dva najzesca konkurenta deluje dosta opasno.Pozdrav i srecno sutra.

This Post:
00
209414.31 in reply to 209414.30
Date: 2/20/2012 5:52:37 PM
Overall Posts Rated:
4747
Cuo sam i ja da ti fokusi nista ne valjaju...zalili su se mnogi...ja iskreno niskad nisam pokusao da igram neku od tih odbrana...
Hvala,srecno i tebi :)

This Post:
00
209414.32 in reply to 209414.31
Date: 2/21/2012 4:17:59 AM
Overall Posts Rated:
77
A ja se jebem uzimao temu za master pa nisam stigao da otkucam nesto vise :D

Generalno celo kolo je imalo par utakmica koje su zanimljive i to:

Dorćol vs. Gandza Team 92 - 94

Derbi lige koji je bio veoma zanimljiv tokom celog njegovog toka :D iskreno nadao sam se produzetku :D
Oba tima su se odlucili za napadacku taktiku da izaberu Igru pod kosem gde su i najjaci, dok su za odbrane koristili zonu 2-3 i zonu sa fokusom unutra, gde je po meni Dorcolac napravio greski vec ako nije znao sta ce Gandza da igra trebao je m2m ili da udari 2-3 pa kud puklo da puklo, a imao je sanse da dobije ovo po meni glat posto forma je ispod proseka kod Gandzinih igraca :D plus sa tom zonom 2-3 da je igrao neutralisao bih ovu razliku od 10setak skokova. U svakom slucaju ekstra tekma :D

KK Crni Gruja vs. Nesm ja bral jagode 80 - 99

Jagodica o5 promasio odbranu :D al po njegovu srecu losiji protivnik i igra na domacem terenu donela je pravagu :D. sto se tice Grujana on je koliko vidim isao na promenu napadacke taktike i iznenadjenja Jagode, ali naprosto centarska linija mu je ocajna tako da po meni je trebao da fura R&G taktiku koju i igra stalno :D

SeriousTeam vs. Wojvodina 90 - 100

Jos jedan dokaz da zona sa fokusom daje lose rezultate , bar za sada. Slican tekst kao i kod prethodne tekme koju sam komentarisao ST probao sa promenom napadacke taktike koja je dovela do poraza! "ST imas 2 beka sa sutem oko 15-16 i krilo ko zna kakvim skilovima verovatno i on ima sut bar na 13, nema sta da menjas taktike igras na njih i nema brige :D"

Nepoznati Vandali vs. KK Vectra 101 - 80

Opustena pobeda Vandala, totalna dominacija u skoku donela je ovu laganu pobedu, kao i dosta bolji igracki kadar koji je ocigledno na strani Vandala, i jos plus igra na opusteno :D

KK Crvene Patriote vs. Walliexau Jaguars 88 - 104

Los skauting Patriota je doveo da izgubljene utakmice! m2m se igra ako imas dosta dobre igrace na oba fronta sto CP nemaju "trebalo se igrati igra ispod kosa , 3 centra i jedan dobar P, idelana kombinacija za ovu taktiku" ali i jedna pozicija K koju CP nemaju cineci ga dosta slabijim nego sto jeste :D. Jaguari iskoristili max potencijal svojih visokih igraca i doveli ga do nove pobede :D, videcemo ga veceras protiv mene :D kako stoje stvari :D

KK Buducnost Ratari vs. KK Largo 62 - 112

Ratari nemaju sta da traze u III :D i lagana pobeda Larga :D koji se zalece :D

Hell riders vs. NS Thunder 132 - 51

Moju tekmu necu nikada komentarisati vi ste tu mada nema ovde sta da se ni komentarise :D TOTALNO UNISTAVANJE :DDDDDD

This Post:
00
209414.33 in reply to 209414.32
Date: 2/21/2012 5:18:52 AM
Overall Posts Rated:
590590
Lako je tebi, uzimao temu za master... A ja sad moram da pišem iz kancelarije i da pazim da me šefica ne vidi. Inače će da me kazni ;)))
Momci svaka čast na komentarima, stiže sad i moj osvrt na ovo kolo!

This Post:
00
209414.34 in reply to 209414.32
Date: 2/21/2012 5:30:59 AM
Overall Posts Rated:
55
Ne bih ni ja nesto preterano komentariso moju utakmicu,ali kad smo vec poceli o fokusu,da kazem moje vidjenje.
Fokus spolja bi upalio kod nekoga ko ima lako krilo i isto takvog krilnog centra,koji ispaljuje suteve sa poludistance,medjutim fokus igre vojvodine nije toliko spoljasnji,mislom na krilne igrace.te ta odbrana moze da se smatra i promasenom,zbog toga sto zrtvujes skokove,blokade pa i izgubljene lopte.sto ce reci da je utakmica tu izgubljena,a pogotovo skokove u napadu.sto znaci da su njegovi igraci mnogo lakse prodirali i poentirali,imali vise skokova u napadu,a moji igraci nisu ostvarili dovoljan broj skokova,te blokada i osvojenih lopti koje bi na drugoj strani rezultirali vecim brojem suteva pa mozda i boljem kos kolicniku.
a sto se mojeg napada tice,mislim da je bio korektan,mada ne bih sad opet kukao,ali centri su odradili to kako treba sto se suta tice,samo ne znam otkud 21 ispaljena trojka kad igras na centre,i naravno mnogo je tesko braniti to sve kad bek i krilo sutnu 6od 30,tako da nisam ja pogresno postavio napad,nego su ga oni lose odigrali:)

This Post:
00
209414.35 in reply to 209414.30
Date: 2/21/2012 5:33:25 AM
Overall Posts Rated:
590590
Ja nisam stigao da napisem komentar kola, ali sad ću se ispraviti

Crvena grupa:

Dorćol - Gandža 92:94
Počinjem od svoje utakmice i derbija naše grupe. Primio sam koš 8 sekundi pre kraja i u poslednjem napadu sam imao dva šuta za produžetak. Šteta... Ne bih se složio da je zona sa fokusom loša. Mislim da sam uspeo u onome što sam hteo - da zaustavim Vučićevića (najplaćenijeg i verovatno najboljeg igrača lige). Nako što je u prva dva kola imao prosek od preko 30 poena i 15,5 skokova po meču uz izuzetan procenat šuta, uspeo sam da ga zaustavim na 17 poena, 11 skokova uz prilično loš šut: 6 od 14. Mislim da je rezultat odlučilo što je Gandža pogodio da ću nakon nekoliko utakmica, gde sam se uglavnom oslanjao na spoljnu liniju, opet igrati pod košem. Ovo mi je čini mi se prva utakmica da ne postignem nijednu trojku. Čestitke Gandži na pobedi, zaista mislim da je glavni favorit za prvo mesto u grupi.

Hell - NS Thunder 132:51
Ne bih previše komentarisao ovu utakmicu, jasna je razlika u kvalitetu. Nije mi jasno zašto Thunder ne smanji broj igrača, ipak je 26 ogroman broj i samo bespotrebno troši novac. Verujem da je u pitanju neiskustvo. S druge strane, Hell će izgleda konačno prodati Laurelisa (za koju svotu, videćemo), tako da me jako zanima šta nam sledi posle toga. Siguran sam da nam priprema neko iznenadjenje

Patriote - Jaguari 88:104
Za mene potpuno očekivan rezultat. Jaguari su i protiv dobre centarske linije Patriota forsirali igru pod košem i uspeli da stignu do pobede. Bez obzira na manji broj skokova, Stanković i Renrong su dali zajedno 50 poena i doneli prevagu svojoj ekipi. Mislim da će ekipa Jaguara definitivno biti četvrti učesnik PO iz naše grupe (uz Hell, Gandžu i Dorćol). Patriota s druge strane još uvek luta sa spoljnom linijom (kolega Vladislav je ovde dobro primetio čuvanje minuta) i vidim da je nakon neuspešnog pokušaja da proda Danieli-ja, sada na Transfer listi Tagger. Videćemo šta će mu to doneti.

Gruja - Jagoda 80:99
Kao što je već rečeno: promašena odbrana jagode, veća želja Gruje i opet ništa. Gruja je za sada sigurno najveće razočaranje, ali duga je sezona. Medjutim, sa ovim timom ne može više od sedmog mesta. Kod Jagode dobra partija Rončevića bez obzira što je i dalje na krilu. Bio je vrlo raznovrstan i samo 4 asistencije su ga delile od triple-double učinka (kad smo već kod ovoga, da li je neki vaš igrač ostvario triple-doube u prošlosti? Meni se to još uvek nije desilo...).

Plava grupa:

Serious - Wojvodina 90:100
Još jedan trijumf mog omiljenog sastava u ovoj ligi Veći entuzijazam Wojvodine je sigurno uticao na rezultat, ali mislim da je Serious izgubio poverenje u svoja dva najplaćenija igrača (koji su i na ovoj utakmici bili katastrofalni, samo 6 od 30 iz igre), pa je zato stavio igru na centra. Makay je ponovo na Transfer listi, doveden je odličan krilni igrač (Benavent) i mislim da ćemo tek videti prave igre Seriousa. Wojvodina pobedjuje zahvaljujući, pre svega Ćuku i Jankoviću, mada realno nema sastav za prvo mesto u grupi. Mislim da je 3. ili 4. mesto realan domet ove ekipe.

Vandali - Vectra 101:80
Identična taktika obe ekipe, veća želja Vectre, ali pobeda Vandala. Ostajem pri onome da će Vectra sa ovim timom biti peta. Ogromna razlika u broju skokova i u procentu šuta na strani Vandala. Vandali kvalitetniji sastav.

Budućnost - Largo 62:112
Budućnost ima svoju taktiku, opet u timu pet igrača. Largo jako dobra ekipa, odlična partija Svolosa (46 poena), Hinić na pleju (kandidat za reprezentaciju)... Doveo je i dobro krilo pre neki dan. Mislim da će uz Vandale i Serious odlučivati o prvom mestu u grupi.

Del - Miljakovac 25:0
Šta se dešava sa ekipom Miljakovca!??

This Post:
00
209414.36 in reply to 209414.32
Date: 2/21/2012 6:15:36 AM
Overall Posts Rated:
590590
Evo i prognoze četvrtog kola:

Largo - Serious Domaći sastav ima mnogo jaču spoljnu liniju, verujem da će to iskoristiti.

Wojvodina - Vandali Vreme je za prvi poraz Wojvodine.

Vectra - Del Mislim da su šanse podjednake, ali sam dao prednost Del-u zbog domaćeg terena.

Miljakovac - Budućnost Ako ništa drugo, imaću sigurno jedan pogodak.

Thunder - Gruja Bez dileme, pobeda domaćina.

Gandža - Patriote Teško će Patriote uspeti da izadju na kraj sa kvalitetnijim sastavom Gandže.

Jaguari - Hell Sjajna ekipa Hell je veliki favorit, pobeda ne dolazi u pitanje.

Jagoda - Dorćol Iskustvo je na strani domaćina.

This Post:
00
209414.37 in reply to 209414.36
Date: 2/21/2012 3:49:38 PM
Overall Posts Rated:
77
ooo konacno sam ga prodao... sto najgore odigrao najbolju partiju do sada u timu :D mamicu mu :D al dobro stiglo novo pojacanje taman za tebe Dorcolac da vidima kako ce se pokazati :D

Advertisement