יכול להיות שיצטרכו להעלות אותו שוב, שים לב שאתה מסלף את דברי. אני בעצמי רשמתי שאני חושב שזה צעד נכון ואם זה היה תלוי בי היו צרים להעלות את רצפת השכר עוד.הביברים עדינים יותר וזה בסדר.ההבדל המשמעותי בינינו שאתה בוחר להיות לא צרוצה ולהתלונן ןלחשוב שאתה יודע יותר מכולם, שזה הכי קל. אני בוחר לנסות להבין את המחשבה מאחורי הדברים ולהעריך את הרעיון ולא סתם לבטלל אותו גם אם אני לא חושב שהוא מושלםיש לי רעיון מעולה לרצפת-שכר שתוריד את הטאנקינג ל-אפס עגול!נראה מי הקבוצה שיש לה את הסגל היקר ביותר בליגה הישראלית (כולל כל הליגות), וזו תהיה רצפת-השכר!!!כתוצאה מזה, קבוצות בהגדרה יהיו בעלי אותו שכר ולכן לא יוכלו בהגדרה לעשות טאנקינג.יהיו כמובן כמה שייפרשו, אבל זה גם כך קורה בגלל שאין תחרותיות, אבל היי... לא יהיה טאנקינג!!!הפוסטים שלי טענו שני דברים:1) רעיון רצפת השכר הוא רע, יזיק במישורים אחרים ולא ישפר את נושא הטאנקינג (כפי שלא שיפר עד כה).2) רעיון חלופי - תקרת-שכר. רעיון שנוסה והצליח.הדברים שלי הובאו עם דוגמאות ל"מה יקרה אם".הדברים שמשתמשים אחרים כתבו חזרו על אותן רעיונות: "זה יעבוד", "תן צ'אנס", "סמוך עליי" וכו' בניסוחים שונים.
יכול להיות שיצטרכו להעלות אותו שוב, שים לב שאתה מסלף את דברי. אני בעצמי רשמתי שאני חושב שזה צעד נכון ואם זה היה תלוי בי היו צרים להעלות את רצפת השכר עוד.הביברים עדינים יותר וזה בסדר.ההבדל המשמעותי בינינו שאתה בוחר להיות לא צרוצה ולהתלונן ןלחשוב שאתה יודע יותר מכולם, שזה הכי קל. אני בוחר לנסות להבין את המחשבה מאחורי הדברים ולהעריך את הרעיון ולא סתם לבטלל אותו גם אם אני לא חושב שהוא מושלם