BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.40 > Season 21

Season 21

Set priority
Show messages by
From: Xamos

This Post:
00
225246.27 in reply to 225246.26
Date: 11/6/2012 5:36:52 PM
Overall Posts Rated:
2727
Μετά το σημερινό, σε πιστεύω :P

Τα χρέπια της απέναντι κατηγορίας έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. Δείτε που ο Παναθηναϊκός100 από υποβιβασμό θα καταλήξει στα play off.

Last edited by Xamos at 11/7/2012 1:01:07 PM

From: bubis
This Post:
00
225246.28 in reply to 225246.27
Date: 11/13/2012 11:24:25 AM
Zizoufatatsou
III.3
Overall Posts Rated:
1111
ti trellh symmetoxh live einai ayth apo tous kokkinous???????sxedon olos o omilos....megeleiaaaaaaaaa

This Post:
00
225246.29 in reply to 225246.28
Date: 11/13/2012 11:24:49 AM
Zizoufatatsou
III.3
Overall Posts Rated:
1111
megaleiaaaaaaaaa ennoousa!!!!!!!!!!!!!

This Post:
11
225246.30 in reply to 225246.29
Date: 11/13/2012 1:24:44 PM
Overall Posts Rated:
2727
Όντως. Εγώ δηλώνω φανατικός Ημίθεος BC σ'αυτή τη φάση. Όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, απλά θέλω να υποβιβαστούν τα βόρεια αστέρια γιατί κάθε χρόνο κάνει μπουρδέλο τον όμιλο προσπαθώντας να πλασαριστεί 5ος και φέτος από το πουθενά με bot replacements και περιέργο πρόγραμμα κατέληξε στα μπαράζ με τριπλή ισοβαθμία και ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ.

Τίποτα προσωπικό :Ρ

This Post:
11
225246.31 in reply to 225246.30
Date: 11/13/2012 1:51:05 PM
Overall Posts Rated:
99
θα αποχωρήσει απο την κατηγορια ο βορεια αστερια και ισως αν ανεβει ο σεκιουρικον του χρονου να παιζει μόνος του ο λαιβ μπερνιν.όσο για μας ο ζιζουφατατσου θα ειναι πολυ σκληρο καρυδι στο μεταξυ σας αγώνα αν επαιξε κιολας σημερα χαλαρα μπορει να γινει και ντερμπι.Πάντως για του χρονου ο ομιλος θα ειναι very tough καθως εφοσον ανεβεις μονο εσυ πολυ καλυτερος δειχνει μονο ο ζιζουφατατσου και μετα ειμαστε όλοι(biancoverde,idm,floydmania,saligaria)μια απο τα ιδια.Να με συγχωρεσουν δηλαδη οι φιλοι ιδμ και μπιανκοβερντε αλλα δεν τους βλεπω πολυ καλύτερους απο εμένα και τους floydmania.Δεν ξέρω τι θα γινει βεβαια στο μεταγραφικο παζαρι αλλα δεν υπολογιζω μεταγραφικες βομβες....οσο για το gr army με ανησυχησε πολυ μέχρι να δω οτι δεν θα αγοράσει παικτες καθώς παρατήρησα ότι είχε κέρδη από μεταγραφές γύρω στα 6.000.000,τελικα ηθελε να πεσει κατηγορία

This Post:
00
225246.32 in reply to 225246.31
Date: 11/13/2012 3:29:29 PM
Overall Posts Rated:
55
Καταρχήν συγχαρητήρια στους φιναλίστ του ομίλου οι οποίοι δικαιότατα βρίσκονται στον τελικό των κόκκινων και ελπίζω ο πρωταθλητής της κατηγορίας να προέλθει από εμάς!!
Βλέπω μεγάλη διαφορά με τους μπλε και τη νέα σεζόν αλλά θεωρώ ότι στον όμιλο μας θα γίνει πραγματική μάχη χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Προσωπικά περιμένω βόμβες από το μεταγραφικό παζάρι αλλά υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που καθορίζουν την πορεία μέσα στη χρονιά (τραυματισμοί, καταστάσεις κλπ..).
Αν καταφέρω να ελέγξω την κυκλοθυμία μου σχετικά με το ροστερ πιστεύω ότι θα με δείτε καλύτερο!!
Για φέτος έχω ένα παράπονο μιας και νομίζω ότι θα έπρεπε να τερματίσω 3ος στην κανονική περίοδο κάτι που φαίνεται και με βάση τα συνολικά νούμερα μέσα στη σεζον....ας είναι όμως...επιφυλάσσομαι για το μέλλον!

Εύχομαι να υπάρχει και μεγαλύτερη συμμετοχή στο φόρουμ από εδώ και πέρα μόνο καλό θα μας κάνει :)

This Post:
11
225246.33 in reply to 225246.32
Date: 11/17/2012 9:17:59 PM
Overall Posts Rated:
2727
Τρέλανέ μας Live Burning Crew, αυτά είναι. Να που το μεγάλο μπαμ έρχεται από την ομάδα που πετούσε κάτω από το ραντάρ κατά τη διάρκεια της σαιζόν. Εκμεταλευόμενος την τραγική διαχείριση game shape από πλευράς Securicon, ο Kranatos4 οδηγεί τη "σταχτοπούτα" στον τελικό. Τα λέμε εκεί ;)

υγ: Εγώ, ως κλασσικός ξεφτίλας, τραυματίζω τον καλύτερο παίχτη του Στέλιου και παίρνω το παιχνίδι απουσίαν του. Τα ίδια με πέρσυ, με τον Fenu να είναι το θύμα τότε. Δεν το κάνω επίτηδες :Ρ
υγ2: Οι 2 "μικροί' της κόκκινης κατηγορίας επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά και στέλνουν τους μπλε στην 5η. Συγχαρητήρια και στους δυο.

This Post:
00
225246.34 in reply to 225246.31
Date: 11/20/2012 12:06:44 PM
Overall Posts Rated:
00
hi

This Post:
00
225246.35 in reply to 225246.33
Date: 11/22/2012 1:59:05 AM
Zizoufatatsou
III.3
Overall Posts Rated:
1111
τοση γκαντεμια ρε που@@@@@@@@ μου???????? οντως περυσι επαιξα χωρίς fenu και φετος χωρίς το κυριοτερο οπλο μου....βεβαια και να επαιζε και αυτος, η νικη ανηκε παρ ολα αυτα στο χαμο απ ο,τι φανταζομαι.... εκανα μια απελπιδα προσπαθεια μηπως και τελευταια στιγμη εκανα κατι, αλλα δεν προεκυψε!!!!! Σου ειχα πει βεβαια παλιοτερα πως θα παρετουμουν της προσπαθειας, αλλα τελευταια στιγμη ειπα να κανω το κομματι μου....χιχιχιχιχι....ελπιζω να μη νομιζεις οτι το εκανα για να θολωσω τα νερα....απλα το μετανοιωσα τελευταια στιγμη πριν τα play off....
οπως και να εχει, η διαθεση του Crew στον πρωτο τελικο, μου "βρωμαει" λιγο και ο δευτερος μαλλον θα ειναι σχετικα διαφορετικος....παρ ολα αυτα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δυσκολα θα καταφερει να παρει τη σειρα των τελικων στην εδρα σου....η ιστορια θα το δειξει και φυσικα μακαρι να κερδισει ο καλυτερος.....
οσο για τον biancoverde, το πε και το κανε....τον εχει πιασει μια μεταγραφικη φρενιτιδα, και προς το παρον βλεπω οτι το παει το γραμμα....σιγουρα απο του χρονου θα ειναι πολυ πιο αναταγωνιστικος!!!!
Φυσικα δε θα μπορουσα να μη σχολιασω τη ραγδαια ευχαριστη εξελιξη των σαλιγκαρια και floydmania...
οσον αφορα τους μπλε, οι δυο πρωτοι παραμενουν απειλη για ολους μας και εχουν σημαντικη υποψηφιοτητα (αν ανεβει τωρα ο χαμος) για τα επομενα εισητηρια ανοδου....
αρκετα φλυαρισα....καλη συνεχεια σε ολους....

This Post:
00
225246.36 in reply to 225246.35
Date: 11/22/2012 1:11:10 PM
Overall Posts Rated:
2727
Μπα, εννοείται πως προτιμάμε πάντα να γίνονται δυνατά παιχνίδια και να έχουμε ανταγωνιστικούς ομίλους. Είναι πιο ωραία έτσι. Άν ήταν να κερδίζουμε τσάμπα, δε θα παίζαμε online ;)

O Live Burning Crew είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα. Δεν τον είχα παρακολουθήσει τόσο στενά όσο τον Securicon κι εσάς από το δικό μας conference, αλλά βλέποντας τον τώρα, προσεγγίζει το παιχνίδι ακριβώς όπως εγώ. Λιγότερο βάρος στις μονάδες και περισσότερο στο σύνολο, με καλές βοήθειες από τον πάγκο, πολλή προσοχή στο game shape και οικονομία στο enthusiasm. Γενικά ο μόνος λόγος που θεωρώ ότι μπορώ να είμαι αισιόδοξος αυτή τη στιγμή είναι το πλεονέκτημα έδρας. Βοηθάει και η πιο ακριβή ομάδα, αλλά όπως έδειξε στο παιχνίδι του με τον Securicon, αυτά αντιμετωπίζονται με σωστή προετοιμασία. Ο biancoverde μοιάζει να ετοιμάζει κάτι παρόμοιο για του χρόνου. Θα έχει ενδιαφέρον η Season 22, όπως και όλες οι προηγούμενες στην IV40.

From: lineker13

This Post:
11
225246.37 in reply to 225246.36
Date: 11/23/2012 3:32:53 AM
Overall Posts Rated:
55
Μια ματιά στους ομίλους τς κατηγορίας IV δείχνει ξεκάθαρα ότι ο κόκκινος υποόμιλος ειδικά είναι από τους δυνατότερους και πιο ισορροπημένους....Καλό για το παιχνίδι κακό για μένα που προσπαθώ οριακά να κάνω παράλληλα πρωταθλητισμό και διαχείρηση καταστάσεων σε μια μεταβατική χρονιά...Οπότε φίλε xamos σε συμπαθώ, σε εκτιμώ αλλά πάρε το πρωτάθλημα και ανέβα γρήγορα γρήγορα σε άλλη κατηγορία!!! :)
Υπάρχει πολύς χρόνος για να ξανασυναντηθούμε κάποια άλλη σεζον...αφού φάμε τα μουστάκια μας με τους συμπαθείς μάνατζερς τώρα στην ιστορική για μένα σεζόν 22.

Advertisement