BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > NBA II.

NBA II.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
244403.27 in reply to 244403.23
Date: 6/19/2013 6:22:09 AM
Overall Posts Rated:
2222
Nem is rád gondoltam,az eddigiek alapján azt tudom,hogy még ha ellenérzéseid is vannak egy játékossal szemben viszonylag objektívan tudod értékelni a meccset,csak itt is meg egyéb fórumokon is olvastam elég hajmeresztő írásokat Jamesről,aztán most úgy hozta,hogy cimi írása kicsit kiverte a biztosítékot és reagálnom kellett. egyébként no offense,nem akartam senkit megsérteni.

From: Cimi

This Post:
00
244403.28 in reply to 244403.18
Date: 6/19/2013 7:01:17 AM
Overall Posts Rated:
146146
Félreérted. Én nem azt mondom,hogy nem jo jàtékos. Nagyon jo pl ay csak nem nyerö tipus.
Nekem az ez ember aki pàr perccel a vége elött betör eladja a labdàt 2x egymàs utàn az nem az igazi. Amit ott csinàlt abban a 2 tàmadàsban az mutatja meg mennyire nincs ott fejben.
De mégegyszer leirom brutàl jàtékos csak amikor mindenki azt vàrja most megcsinàlja akkor jön a betli.
Az igazi nyerö emberektöl ilyet nem làtsz.

This Post:
00
244403.29 in reply to 244403.24
Date: 6/19/2013 7:26:11 AM
Overall Posts Rated:
310310
A megköszönést arra mondtam, hogy itt is és máshol is felmerült, hogy James nyerte meg ezt a meccset. Noss, nem ő nyerte meg. Egyrészt a Spurs veszítette el, másrészt Allen és Bosh többet tett bele az utolsó másodpercekben. Kb semmit nem ért volna a tripla-duplája, ha a fent leírtak közül bármelyik másképp történik.

Az alapszakasz más téma, megérdemelten nyerték meg. A rájátszás első két körében is megérdemelten jutottak tovább, a konferenciadöntőben már azért rezgett a léc, de megoldották, fogjuk rá, hogy megérdemelték. A döntőben viszont volt két jó meccsük, azokat megérdemelten nyerték. A Spursnek is volt két jó meccse, valamint egy szoros, amiket megérdemelten nyertek. A mai meccs nem a megérdemelt kategória, mert a szerencse és a bírói "munka" kombinációja tette lehetővé nekik ezt a győzelmet. Erre írtam, hogy ha a hetedik meccset is így nyerik, nem lesz megérdemelt a bajnoki cím. Szerencse alatt most nem azt értem, hogy a Spurs nem faultolt 3 pontos előnynél, vagy hogy Leonard kihagyta a büntetőt, az a Spurs bakija. Viszont a negyedik negyed végén két triplát dobtak támadólepattanóból, na az szerencse és ami tumultus ott volt, azt is nehéz elképzelni, hogy nem volt szabálytalanság a pattanónál. A hosszabbításban viszont Ginobili betürésénél mindenképp be kellett volna fújni a faultot. Lehet persze, hogy akkor is nyer a Heat, de akkor legalább nyugodt szívvel mondhatnám, hogy megküzdöttek érte és megérdemelték, most ezt sajnos nem így érzem.

Don't feed the troll
This Post:
00
244403.30 in reply to 244403.29
Date: 6/19/2013 8:25:07 AM
Overall Posts Rated:
173173
A megköszönést arra mondtam, hogy itt is és máshol is felmerült, hogy James nyerte meg ezt a meccset. Noss, nem ő nyerte meg. Egyrészt a Spurs veszítette el, másrészt Allen és Bosh többet tett bele az utolsó másodpercekben. Kb semmit nem ért volna a tripla-duplája, ha a fent leírtak közül bármelyik másképp történik.

Írtam is, nem is neki kellett volna megnyernie. Vannak még néhányan a pályán körülötte. Persze olyan is van, amikor az ellenfél veszíti el, ez megtörténik sportban. Még pozitívan is elsülhet, ha ilyenkor olyan kezébe kerül a labda, akire nem számítanak, mert mindenki a sztároktól várja a befejezést, rájuk figyelnek jobban a védők (ezt általánosságban írom, nyilván a mostani meccsre nem igaz, mert azért került Allen-hez, mert neki lehetett adni és kész).

Vélemény van véleménnyel szemben, ami jó, mert meg lehet nézni több szempontból is a dolgokat, én úgy érzem (de ez én vagyok), hogy összességében a Heat-et hátrányosabban érintették a bírói ítéletek, kiemelem, összességében. A stat nem minden, de 7-tel több büntetőt kapott a Spurs és 5-tel több faultot a Heat, a végjátékban is megkapták a lehetőséget, ott volt a bünti, be kellett volna dobni. Jóval több elmaradt fújást láttam én a Heat kárára, függetlenül attól, hogy azok a mérkőzés más szakaszaiban voltak, de azokért is lehettek volna büntetők. Én sokkal inkább a játékvezetés minősége miatt haragszom, egy ilyen döntőhöz és a téthez képest nagyon felejtős volt.

Ginobili pedig tapasztalt játékos, szerintem le kellett játszódnia a fejében, hogy egy ilyen szituban max. akkor kap fújást, ha eltörik a kezét. Tudom, hogy nem így kellene lennie, de más sportban is van (sajnos) arra példa, hogy amikor kiélezett helyzet van, változik a bírói hozzáállás is.

This Post:
00
244403.31 in reply to 244403.30
Date: 6/19/2013 8:35:21 AM
Overall Posts Rated:
310310
Én elfogadom, hogy nem neki kellett volna megnyernie, csakhogy ma már legalább három helyen olvastam, hogy ő nyerte meg. Nem Allen, nem a csapat, hanem James egyedül. Na ez nettó baromság, legalábbis aki nézte a meccset, az látta.

Szerintem nem érintették háátrányosabban, több faultot kapott a Heat, többet is szabálytalankodtak. Alapból olyan csapat a Spurs, hogy a lehető legkevesebb faulttal védekeznek (alapszakaszban is kevesebb faultjuk volt meccsenként, mint a Heatnek), ráadásul most a Heaten végig nyomás volt, nem csoda az a plusz 5 fault. Ettől függetlenül a játékvezetés szar volt, mindkét irányban voltak rossz vagy elmaradt fújások.

Ginobili meg szerintem tudta, hogy ha rápacsiznak a kezére azért nem fog büntetőt dobni, de 3 játékos 5 ütést helyezett el rajta, azt azért már itt is lefújják (iiletve le szokták).

Don't feed the troll
From: Flimo

To: W.I.
This Post:
00
244403.32 in reply to 244403.22
Date: 6/19/2013 10:26:58 AM
Overall Posts Rated:
2222
Háromból egyet, meg eladott egy labdát. Bosh mentette meg kétszer a lepattanót, gyakorlatilag ő volt a meccs hőse. A tirpla duplákat így a hajára, izé, kopasz fejére kenheti :)

This Post:
00
244403.33 in reply to 244403.32
Date: 6/20/2013 2:47:38 AM
Overall Posts Rated:
310310
A gárda legnagyobb sztárja, LeBron James azt mondta, hogy babonás, úgyhogy a hetedik meccsen is fejpánttal fog pályára lépni, de ha leesik valamikor, akkor beszélni fog a ruhadarabbal, hogy visszavegye-e vagy sem.

A legfontosabb kérdés...

A hajnal csodálatos eseményeit némileg beárnyékolta, hogy nagyon sok helyszínen lévő Miami-drukker elindult hazafelé, amikor a csapatuk öt pontos hátrányban volt fél perccel a rendes játékidő vége előtt. Ray Allen egyenlítőtripláját követően megpróbáltak visszamenni a csarnokba, de a biztonságiak nem engedték vissza őket. Az Allennek a végén gólpasszt adó, ezen a találkozón óriásit küzdő Chris Bosh azt üzente ezeknek a szurkolóknak, hogy inkább ne is menjenek ki a hetedik összecsapásra.

Ez meg igazi korrekt hozzáállás. No comment.

No de nem ez a legfontosabb, nyerjen a jobb csapat egy izgalmas meccsen

Don't feed the troll
From: Chosen
This Post:
00
244403.34 in reply to 244403.33
Date: 6/21/2013 2:53:16 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Hát ennek is vége egyszer... Én ugyan a Spursnek drukkoltam, de azért gratulálok a Miaminak. Azt nem lehet mondani, hogy az egész évet nézve nem érdemelték meg a győzelmet.

This Post:
00
244403.35 in reply to 244403.34
Date: 6/21/2013 5:00:20 AM
Overall Posts Rated:
310310
Izgalmas meccs volt, gratula a Heatnek, James is odatette magát. Mondanám, hogy majd jövőre, de sajnos nem valószínű. Azt a hatodik meccset nyerni kellett volna...

Don't feed the troll
This Post:
00
244403.36 in reply to 244403.34
Date: 6/21/2013 5:00:25 AM
Overall Posts Rated:
190190
Én is gratulálok a Miaminak, nagyon szép lett volna még egy gyűrű Timmynek, de nem sikerült. Nagyon szomorú vagyok ma.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
244403.37 in reply to 244403.36
Date: 6/21/2013 5:27:48 AM
Overall Posts Rated:
3232
Én is, de el kell ismerni a Miami is megérdemelte, grat nekik.

Advertisement