Ano mohl a právě,že tam je to slovo MOHL,tak to znamená má šanci, ale nemusí se tam dostat. Ano napsal jsem to já, protože kandiduji s jiným konceptem, jelikož se situace vyvinula jinak a jako U21 nemáme proti velmocem šanci. Už i se stejně silnými soupeři máme problém. Vem si kdybych nekandidoval a kandidoval s tímto úplně někdo jiný, tak budeš na něho naštvaný a chovat se takto? Ber to tak, že kandiduje jiný manažer, který má jiný koncept.
Ano nechce pro U21 moc lidí trénovat a když začnou, tak v průběhu většinou přestanou, proto to chce ty změny a jelikož u NT je to podobné a NT by měla být hlavní, tak jsem se rozhodl kandidovat s tímto konceptem, který by tomu měl napomoci.
No to je hezké, že ho čteš pravidelně, ale když ničím nepřispěješ, tak já to nemohu vědět a pak se nediv, že kandiduji s něčím co se ti nelíbí, když nenapíšeš svůj názor a nevyjádříš se k tomu nějak. Kdyby ses k tomu vyjádřil a prodiskutovali bychom to, tak možná dnes můžu kandidovat normálně a tento koncept bych vyhodil z hlavy.
No je to tvoje volba a rozhodni se sám. To, že mi to nepřeješ jsem pochopil, ale nemohu za to, že nedokážeš pochopit, že ty hráče co máš, tak nejsou až tak EXTRA a zároveň si je taky trénuješ pro sebe.