" Salve!
Numele meu este Florin si iti scriu din dorinta de a dezvolta pe cat posibil comunitatea Buzzerbeater. Dupa ce in sezoanele 11,13 si 15 am fost Managerul echipei Nationale a Romaniei, in sezonul acesta, pentru viitoarele doua sezoane, mi-am lansat deja candidatura pentru a reveni in postura de Manager al echipei mari.
In acest sens, mi-ar face mare placere sa putem comunica, colabora, sa ne sprijinim in cadrul jocului atat pe facebook cat si pe mess.
Ma gasesti pe Febook ca Florin Ceparu iar pe mess te rog sa adaugi: flo2007rms@yahoo.com
Pana una-alta, am marea rugaminte ca pentru urmatoarele 10 secunde sa imi oferi un vot in cadrul sectiunii destinate alegerilor, (voteaza FLOCKY) pe care il vei gasi la urmatorul link:
http://www.buzzerbeater.com/country/61/ntelection.aspx
Iti multumesc si iti raman recunoscator!
VREAU SA FIU SI REPREZENTANTUL TAU! "
Asta este marele mesaj pentru care a fost exclus Florin - FLOCKY din alegeri, sau asa presupunem, pentru ca nu am primit nici o informatie oficiala, iar asta ma deranjeaza. De fapt, nici el nu a primit o asemenea informare, ceea ce iar nu e normal. Pe mine sincer nu ma deranjeaza cu nimic mesajul lui privat, pana acum nici nu stiam ca e interzis, mi s-a parut un mesaj de bun simt,chiar daca a fortat putin la partea cu votul, am si eu cap sa judec, nu o sa votez pe cineva doar pt ca ma indeamna intr-un mesaj:) si ca sa nu existe dubii, oricum nu as fi votat cu el. Mult mai tare ma enerveaza gestul de turnator sobolan al aceluia care l-a reclamat, nu as vrea sa stiu cine e, dar daca citeste forumul sa stie ca pt mine gestul lui e doar de c...t . Cam atat, asteptam totusi un pct de vedere oficial. Si app, pana nu il primim, 3 persoane ne-am retras votul.
Last edited by Sebastian Ghita at 10/21/2014 11:06:52 AM