Postovana zajednico,
Obzirom da je takmicarski deo sezone za nas U21 tim zavrsen, mislim da je pravi trenutak da napisem koju rec. Doslo je vreme da batalim posao skauta za potrebe U21 tima, predugo se time bavim, nemam vise ni motiva ni vremena. Poceo sam jos u vreme kada je Mirko bio selektor, sa cuvenom generacijom centara-Alfirovic, Ivancevic, Bulajic, Tosic, itd. Kasnije su me mudre glave premestile na pracenje krila i tu sam se zadrzao do dana danasnjeg. Na sve sem ove poslednje generacije igraca sam ponosan i prezadovoljan. Ovi decaci koji sada imaju 19 godina i koje uskoro preuzima buduci mladi selektor, zaista su slabasni. Ima dosta i moje zasluge, nisam posvetio dovoljno paznje, nisam naisao na dobar prijem kod nekih menadzera koji su imali talentovane igrace, a dosta igraca je zaista bilo ocajno. Citava ta generacija je dosta tanka i bilo bi fer da se to kaze pre nego sto nekom uvalimo vruc krompir u sake.
Sa pozicije skauta upoznao sam mnostvo gotivnih likova, znaju oni koji su, da ne nabrajam. Licno, najponosniji sam na generaciju koja je igrala ove sezone, jer sam pratio bas dosta igraca koji su bili medju 18. Najveci poduhvati su po meni igranje ovog decaka za U21
(33057657) , dosao sa drafta sa 19 godina, u vreme kada je najvisi skil bio 7 i stigao da uzme neke minute na krilu. Zatim imamo i ovu trojicu zverki, potencijala 5
(35600049) (33938402) (36420084) . Svi su oni zajednicki produkt vlasnika, selektora i mene, ali su svakako za ponos. Druge zemlje i ne treniraju pot5, a nama su prva dvojica bili najbolja krila u generaciji.
Ne mogu vise da pisem, ionako niko nece citati.
Dakle, to je to od mene. Lepo je bilo, uzivao sam u poslu skoro do samog kraja, bili smo i uspesni. Vreme je za neke nove ljude.