Квалифицирай ме както намериш за добре, няма да те репортна ....на самия теб вероятно :) А няма и да се обидя, даже ми е интересно какво мислиш по въпроса, така че друг път чувствай свободата да споделяш смело мислите си ;) Както и другите потребители между впрочем. Ако сте решили да ме псувате и нареждате също не ми е проблем и не смятам да репортвам, имайте си вашето мнение каквото и да е то. Както в случая и аз си имам моето - имам желание да се кандидатирам и го правя. Чувствам, че дори да спечеля изборите няма сериозно да прецакам "величието" на младежкия национален и така. Но не смея да споря много по темата, защото съм сигурен, че бързо ще ме оборите с многобройните титли, купи и медали, които сме спечелили през годините и най-вероятно ни е пълна националната витрина (може би само аз от злоба съм заслепен и не мога да ги видя). Нали така? :) Също и резултатите предния мандат на не един, а двама наглед по-способни и опитни от мен мениджъри бяха наистина впечатляващи ...чак наистина ми беше голяма мъка да се кандидатирам и едвам едвам взех решението, страхувайки се да не прецакам "величието" ни :)