BuzzerBeater Forums

Hellas - III.7 > Season 12

Season 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135916.270 in reply to 135916.269
Date: 6/17/2010 2:16:39 PM
zapatistas45
II.4
Overall Posts Rated:
55
apo oti vlepw o dimitris den prepei na kopike apo to paixnidi isws tou dwsan mono ban...opote mallon tha coatsari tin omada sta play off...arxisan ta draft gia dialexte...emeis oi psila xeroume ti tha paroume..

This Post:
00
135916.271 in reply to 135916.270
Date: 6/20/2010 5:27:45 AM
zapatistas45
II.4
Overall Posts Rated:
55
bravo ston filo ton manolo pou kerdise dikaia kathws kai ston madman tou pao gia tin epikratisi apenanti ston poly kalo gypa...kales maxes na exete kai o kalyteros na anevei...manolo plisiazei h wra na xekoliseis apo ayti tin katigoria...

This Post:
00
135916.272 in reply to 135916.271
Date: 6/20/2010 2:49:08 PM
Overall Posts Rated:
33
Ευχαριστούμε panos...

Πολύ μεγάλη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα απέναντι στον Γύπα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Τελικά εμείς ήμασταν οι τυχεροί και πλέον μας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσουμε την άνοδο στον τελικό με αντίπαλο την εξαιρετική ομάδα του manolo. Τα άσχημα είναι πως θα έχουμε 2 σημαντικές απουσίες λόγο τραυματισμών κάτι που κάνει την αποστολή μας ακόμα πιο δύσκολη.

Η ομάδα μου διανύει την 7η σαιζόν στην 3η κατηγορία ενώ η ομάδα του manolo την 8η... Νομίζω πως αυτό είναι αρκετό για να δείξει το πόσο θα θέλαμε την άνοδο... Θεωρώ πως οι Kaftes B.C είναι το μεγάλο φαβορί αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας όσο μπορούμε...

This Post:
00
135916.273 in reply to 135916.272
Date: 6/21/2010 6:38:01 AM
Overall Posts Rated:
00
Euxaristo pano..
Irthe eptelous i ora pou perimename oli ti season kai xairome pou sto teliko einai o panathinaikkos oxi9 mono giati einai i omada mou stin pragmatikotita alla einai kai mia apo tis palies omades tou omilou...madman euxome na exoume oraia paixnidia kai o kaliteros as anaivei..kali epitixia mas loipon...

This Post:
00
135916.274 in reply to 135916.273
Date: 6/21/2010 1:57:19 PM
Overall Posts Rated:
33
o kaliteros na kerdisei kai panw apo ola na doume super matchakia gl kai stous dio paides aksia ftasate mexri edw

Message deleted
This Post:
00
135916.276 in reply to 135916.274
Date: 6/26/2010 2:04:52 PM
Overall Posts Rated:
33
Τελικά μάλλον εύκολα οι Kaftes B.C πήραν την άνοδο στα μεταξύ μας παιχνίδια με 2-0 νίκες. Συγχαρητήρια στον manolo και καλή επιτυχία στην 2η κατηγορία. Δυο λόγια για τους τελικούς τώρα...

Στο πρώτο παιχνίδι οι τακτικές μας ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε αλλά οι απουσίες των Κωστάκη (C) και Sumagaysay (SF) μας κόστισαν ιδιαίτερα στην εσωτερική μας άμυνα αλλά και επίθεση. Δεν είχα πολλές επιλογές για την τακτική καθώς περίμενα το 3-2 του manolo οπότε έπρεπε να ρισκάρω. Για την θέση του SF τελικά επέλεξα τον Kanelo (PF) για να έχω καλύτερο εσωτερικό σούτ και άμυνα, αλλά αποδείχτηκε λάθος επιλογή καθώς έκανε κακή εμφάνιση (προφανώς δεν του ταιριάζει η θέση) ενώ ταυτόχρονα η Αποτελ/ότητα Επίθεσης έπεσε αρκετά. Τελικά το παιχνίδι το χάσαμε πολύ εύκολα...

Στο σημερινό αγώνα παρόλο που και πάλι περίμενα εξωτερική επικέντρωση άμυνας από τον αντίπαλο, βλέποντας από το πρώτο ματς πως ακόμα κι έτσι παραμένει πολύ δυνατός εσωτερικά επέλεξα τρέξε και σούταρε ποντάροντας στην έδρα και στην ποιότητα των περιφερειακών παικτών μου. Για την θέση του SF αυτή τη φορά έβαλα τον Hoffman που στην πραγματικότητα είναι γκαρντ για να έχω όσο το δυνατό καλύτερη περιφέρεια, ενώ ταυτόχρονα θα είχαμε κάπως καλύτερη Αποτελ/ότητα Επίθεσης. Όμως ο Hoffman παρόλο που θα μας έδινε τα παραπάνω θα έχανε στην εσωτερική άμυνα, κάτι που αποδείχτηκε κλειδί του αγώνα. Δεν εμπιστεύτηκα των ''παλιό' της ομάδας Kagoura (SF) καθώς δεν νομίζω να μπορεί να σταθεί ενώ άλλες επιλογές γι' αυτή τη θέση δεν υπήρχαν. Επίσης ίσως να είχαμε κάπως καλύτερη τυχή με τον Κωστάκη βασικό αντί του Γουναρίδη στο PF, αλλά η διαφορές δεν θα ήταν ιδιαίτερα μεγάλες....

Σε γενικές γραμμές η απουσία του Sumagaysay (SF) έπαιξε τον ρόλο της, καθώς είναι η μόνη θέση που δεν έχω άξιο αντικαταστάτη με αποτέλεσμα να πειραματίζομαι. Πάντως δεν ξέρω το κατά πόσο θα μπορούσε να αντιστρέψει την κατάσταση καθώς όπως αποδείχτηκε υπήρχε διαφορά στις 2 ομάδες. Ωστόσο ίσως να μπορούσαμε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί στους τελικούς κάτι που το ήθελα πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε....

Πλέον σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω κάποιες (σημαντικές) αλλαγές στην ομάδα ενόψει της νέας σαιζόν.

Συγχαρητήρια και πάλι στον πρωταθλητή τις κατηγορίας μας manolo και καλή συνέχεια σε όλους...

This Post:
00
135916.277 in reply to 135916.276
Date: 6/28/2010 10:01:55 AM
Overall Posts Rated:
00
εισαι κουβαλητης?ρολιστας?παγκιτης??μηπως εισαι ενας απο τους lucky fun που φορεσε την φανελα του mazio φετος?
σημερα εχεις και εσυ την ευκαιρια να αγωνιστεις στο mazio,καλο ντραφτ να εχουμε:P

This Post:
00
135916.278 in reply to 135916.277
Date: 6/30/2010 3:30:14 AM
Overall Posts Rated:
00
geia sas paidia,eimai kainourgios sthn kathgoria iii. elpizw na exoume ena kalo protathlima oloi. kalh sezon se olous sas,elpizw na ta leme apo edw!!!