To θεμα Γιάννη είναι οτι έχεις και κοντό ρόστερ...
Ένας τραυματισμός, μια αποβολή απο φάουλ μπορεί να σου στοιχήσουν (ειδικά στα πλέι οφ) :)
Δεν μπορείς φυσικά να τα έχεις ολα, 50 χιλ κερδος την εβδομάδα και πλήρες ρόστερ δυστηχως οπότε ο καθένας επιλέγει τον δρόμο του :Ρ
Υ.γ. Για τον φίλο Ταπούτο τι να πω 5 παίχτες ολοι και όλοι... :Ρ
Εγω παντως βρίσκω μια χαρα αναπληρωματικούς με 15 χιλιάρικα στην λίστα...
μέχρι πριν από 2 μέρες είχα ρόιστερ 9 παιχτών τώρα πλέον 8..αλλά θα κάνω μία μεταγραφή σύντομα..9 παίχτες δεν είναι λίγοι ούτε και το πιο πλήρες ρόστερ...βρίσκομαι κάπου στο ενδιάμεσο..απλά τώρα έχω 8 παίχτες και τραυματισμό και γι αυτό ζορίζομαι κάπως αυτή τη βδομάδα, γιατί μου έχουν μείνει 7 παίχτες..
οι αναπληρωματικοί είναι και αυτοί πολυ σημαντικοί...το θέμα είναι ότι είχα τραυματισμό στους ψηλούς που έχω μόνο 3...αν ο τραυματισμός ήταν στην περιφέρεια δεν θα είχα πρόβλημα να καλύψω το κενό...
η λογική μου είναι η εξής...
εγώ παίζω μέσα άρα οι εσωτερικοί πρέπει να έχουν καλό σουτ..δεν μπορώ όμως να παραμελήσω την άμυνα και τα ριμπάουντ..όλα αυτά μαζί δίνουν μεγάλους μισθούς...γι αυτό περιορίζω τον αριθμό των παιχτών στη ρακέτα..όμως στην περιφέρεια μπορώ να έχω παίχτες με άμυνα-πάσες χωρίς να έχουν ψηλό μισθό αφού δεν έχουν καλή επίθεση..άρα εκεί μπορώ να έχω περισσότερους παίχτες...