Opet briljiras, da je ovo postalo nestvarno, i zaista, zasmejavas me iz dana
Kako se ono kaze, samo se 2 stvari beskonacne, svemir i ljudska glupost...
Odakle da krenem?
Fantasy tim, statistika, dijagrami, da li ti to lici na mene?Posto velis da smo bili jako dobri, a evo ja, odgovorno tvrdim da sa tobom nikada nisam bio toliko dobar, naracito ne da bih ti dao svoje licno ime.
Opet, zezanje je jedno, realni zivot je drugo, zar ti zaista mislis da bih ti ja dao svoje licno ime, a da te nisam ni upoznao?
Vidim da si klinac, ako ti zelis da se exponiras, samo izvoli, ali davanje licnih informacija nije pametno.
Idemo dalje, sta sam ja rekao o poslu na njivi?Koliko se secam, ti si isti komentarisao, ne ja.
Jesam pravnik ali nisam advokat, velika je razlika u tome.Koliko ja znam u BG ima preko 500k ljudi koji su pravnici i koji navijaju za Zvezdu, a ja ih poznajem barem 50.
Ne znam ko je pustio buvu, ali od pocetka su me povezivali sa fudbalerom, stotinu puta izrecena laz, postaje istina.
Uostalom, niko tebi ne brani da preko dijagrama, statistika stvaras svoje misljenje, ziveti u zabludi je najlaksi oblik ignorisanja realnosti.
Sta bi bilo da su me ljudi povezivali sa Koturom recimo, ili sa onim ex Gmom, siguran sam da bi i tada nasao negde kako su se oni zvali, nakacio mi njihovo ime, jer su verovatno i oni pravnici i Zvezdasi...
Ja sam i insistirao da prijavis, kad budes video da si lupao gluposti, nadam se da ces doci ovde i izvinuti se svima, sto si mlatio praznu slamu, umesto da zaradjujes 3k dnevno...
Evo da ti i odgovorim na pitanje kontra pitanjem, da li je fer poceti igru u sezoni 1 i igru u sezoni 30?
Po meni jeste, tako su igre i koncipirane, svako ima sansu na uspeh, samo istu treba docekati.
Ti tankujes 10 sezona u Prvoj ligi, imas daleko vece prihode od mene sezonama i opet te isprasim svaki put kada igramo.
Jasno mi je, dobio si komplex ocigledno, jer da nisi, radovao bi se bratovljevoj pobedi, a sta si ti uradio?
Napisao uvrede na moj racun, iako sam mu ja cestitao na pobedi.
Opet ti kazem, ovakve stvari nisu za forum, lepo koristi opciju "prijavi varalicu", a za ovako nesto ces verovatno dobiti opomenu od nadleznih.
P.S. gde sam ja decidno napisao sta mislim od radu na njivu?Budi dosledan, te mi postuj to.