Beşiktaş'ın Rixos Cup'taki maçlarını izledikçe sinirleniyorum..
Şu an 44-35 önde kapadık da devreyi..
Cevher'in devreleri yanmasaydı neler olacaktı kim bilir..
Christopher atsa da çoğu zaman hücumun dengesini bozuyor..
Barış Hersek desen ne yaptığı belli değil, farklı bir gezegende kendileri, nasıl milli takıma aldılar ona şaşmak lazım. Oyuncu denmesi zor, bir katkısı yok..
Zaten Curtis Jerrels tranferini beğenmediğimi birçok kez dile getirmiştim, arkadaşımızı Fener'de batırdıktan sonra, geçen sene Murcia'da 2 maç oynamış, sakatlanmıştı, biz de saf saf gidip almıştık.. Arkadaşımız saçmalıyor, futboldaki Yusuf Şimşek gibi kendi etrafında dönüyor, dolaşıyor, üçlük çizgisinin dışındaki Vidmar'a pas atıyor, anlamakta güçlük çekiyorum.
Tutku desen, 5 dakika adam akıllı oynuyor, maçın geri kalanında topu getirmekten aciz.. Genelde de böyle bir oyuncu Tutku.. En fazla 20 dakika oynatırsın doğru düzgün..
Vidmar'a ne desek az. Barış kardeşiyle birlikte odun odun oynuyor.. Efes'in 19'luk oyuncusu Ramazan Tekin bile çok rahat Vidmar karşısında..
İlk yarıyı BALLA önde kapadık. Cevher birazcık da kaçırmaya başlasa, bu maçı Efes rahat alıcak.. Zaten Euroleague seviyesine göre baz alırsak, bu tarz şeylerin olması çok zor Beşiktaş için..