Pozdrav svima. :))
Kao prvo zelim da se zahvalim na ova dva glasa i povjerenju koje ste mi ukazali.
Vjerovatno me vecina zna kao selektora A reprezentacije Crne Gore, i prije toga kao skauta.
Otkako sam otisao vidim da se nije mnogo toga promijenilo, cak je postalo i gore, slabo koga zanima reprezentacija, vidim da su igraci u A timu 90% isti kao kad sam ja bio selektor sto dovoljno govori o trenutnom stanju.
Nakon sto sam izgubio na izborima za selektora i nisam dobio novi mandat bio sam voljan raditi kao skaut i pomagati, ali selektori me nisu kontaktirali (ni selektor A repke, a ni mlade) iako vidim da nisu uradili nista sto se tice pracenja igraca.
Mogu vam obecati veliku zelju, aktivnost, i naravno glavni cilj ce biti stvaranje novih igraca, kontakti sa vlasnicima igraca, pomoc u treniranju i sve sto im zatreba.
Trenutno stanje sto se tice igrackog kadra je ocajno kao sto i sami vidite, tako da je rezultat u drugom planu, ali i tu cemo probati izvuci maksimum.
Pokrenuo sam program NT skaut u nadi da cu pronaci neke nove igrace koji bi nam mogli posluziti, nadam se da cu biti pozitivno iznenadjen, molim Boga. :))
Veceras cu vam predociti cime raspolazemo sto se tice igrackog kadra, i dali ima nekih osvezenja (nadam se da ce ih biti)
To je u biti to, nadam se da cete biti sto aktivniji na forumu, da cemo pratiti zajedno utakmice reprezentacije ponedeljkom na chatu, da pokusamo malo ovu malu zajednicu trgnuti i zainteresovati za NT tim.
Hvala jos jednom, i sta vas god zanima mozete pitati ovde ili mene na BB-mail, kako vam lakse. :)