Nos.
Már múltkor is írtam, ugyanebben a fórumban. Azt vettem észre, hogy egy-egy osztály bevétele jegyárból fix. (és itt 1.;2.;3. osztályt különböztet meg a rendszer)
Hozzáteszem nem sokat, csak az II./2 csoportot néztem át rendesen, de kb a többi másodosztályra is teljesül. A fix jegyár kb. 260k (+-10k) körül mozog. Ezt kell belőni egy átlag jegyárral. Tehát, ha van egy 10000es stadionod, 8490 álló;1000alsó, 500 pálya melletti, és 10 páholy, akkor a maximális bevételed 355800 lehet egy meccsen. Mivel másodosztályban kb 260k, így szimplán leosztod, ami kb 73% lesz. Így Az összes hely árát érdemes 73%-ra tenni minimum, ekkor lehet teltházas meccsed. (mivel az állóhelyeknél csak 14-15-öt tudsz beállítani érdemes 14-et, és a többi férőhelyet drágítani.........)
A te esetedben egy 15ös álló, 55-ös alsó; 190-es pálya melletti és 1250 körüli páholy árakat mondanék....Így biztos teltházad lesz 263422 bevétellel.
(emellett szerintem érdemes 4-5 ös menedzsert is alkalmazni, így ha gondolod még tolhatsz egy kicsit az árakon, kb annyit, hogy a fizetése bele legyen kalkulálva.....)
Remélem tudtam segíteni.