Εγώ κατ' αρχήν να πω στον Iron Maiden ότι και ο Peristeri είναι γαύρος... οπότε μην τον πιάνεις ούτε αυτόν στο στόμα σου! :-))
Δεύτερον μπορεί να διαφωνώ με τον τρόπο αλλά ωφείλω να στηρίξω τον ΑΕΚΑΡΑ. Οι λόγοι είναι απλοι... Α Ε Κ Α Ρ Α !!!
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...
Λοιπόν, ας την πω και εγώ τώρα που τελείωσε η σεζόν... Κατηγορηθήκαμε στη μέση της σεζόν για παιχνίδι το οποίο ήταν "στημένο" και μάλιστα ονομάστηκε "επίμαχο"... λόγω προπόνησης (με 5 παίχτες όπως έχουν κάνει πολλές ομάδες έτυχε o Perısterı να κάνει 6 φαουλ και να μεινει με φίλαθλο)... ένα παιχνίδι που δεν είχε κανένα λόγο να γίνει θέμα, πέραν από αυτούς που "πείραζε" τη δεδομένη στιγμή... Αναφέρθηκε ο "μεταλάς" σε αυτό πιο πάνω. Η ιστορία τον έκανε πιο δυνατό. Πίσμωσε και εμένα για παράδειγμα. Το προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα.
Δε θέλω να βάλω κάτω τα παιχνίδια που μετά το "επίμαχο" ήταν... περίεργα... και αφορύν και ομάδες που μας κατηγόρησαν. Δεν έχει νόημα γιατί απλά ο καθένας το ερμηνεύει όπως τον συμφέρει. Οπότε όπως είχα πει, ας μην μπαίνουμε στο φαυλο κύκλο των ερμηνειών... απλά ΤΣΑΚΟΝΩΜΑΣΤΕ!
Είχα χειρότερη ομάδα από τους υπολοίπους (αλλά το πάλεψα)
Ο καλύτερος μου παίχτης ταυματίστηκε τη χειρότερη στιγμή (αυτό με τι λογική βγαίνει από τη μηχανή δε ξέρω)
Ο περιστέρι δεν παίζει 1 σεζόν το παιχνίδι, αλλά πολλές. Εχει συγκεκριμένο τρόπο λογικής που αφορά στο να κάνει το καλύτερο που πιστεύει για την ομάδα του. Αυτό μπορεί να βλάπτει άλλες ομάδες, αλλά δεν τον αφορά και καλά κάνει...
Οποιος έχει δει τον τρόπο το καταλαβαίνει.
Εγώ θα επανέρθω καλύτερος και θα προσπαθήσω να μείνω. Είναι δύσκολο έτσι κι αλλιώς γιατί υπάρχουν καλές ομάδες που βελτιώνονται και ο αγώνας επιβίωσης είναι δύσκολος.
Καλή συνέχεια σε όλους. Καλή τύχη στα μπαράζ και στην κορυφή!
Κρίμα που ο πατατοκιοφτές με τον Αρη θα κονταροχτυπηθούν... και οι δύο το προσπάθησαν χωρίς να δώσουν πάτημα για κουβέντα σε κανέναν.
Υ.Γ. Αν ο GM τιμωρήσει τον ΑΕΚΑΡΑ τότε πρέπει να ξεκινήσει από όλους όσους χωρίς αποδείξεις κατηγόρησαν άλλους για τον ίδιο λόγο! 'Η παρακολουθείται το φόρουμ συνολικά ή όχι... Γνώμη μου είναι να λήξει εδώ το όλο θέμα. Εν θερμώ μπορεί να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω! Ναι είναι παιχνίδι και πρέπει να το ευχαριστιόμαστε. Θα εκνευριστούμε κιόλλας, θα πορωθούμε, θα βρίσουμε. Μεγάλα παιδιά είμαστε...
Τόπο στην οργή...