Pa sem igral brez Vare

To je to o čemer ti pravim, proti meni nimaš šans, tudi če nebi "skril" Žvaba, močno dvomim da imaš igralca ki bi ga lahko resnično zaostavu. Preveč si predvidljiv, težava pa je še v tem, da proti meni težko "menjavaš" ker imam na vseh pozicijah vsestranske igralce, tebi pa jst en mismatch nardim in je šah-mat. Ne vem, mogoče tale zadnji ki si ga kupu da ima kaj vsestranskih skillov, ampak poglej danes kako bogi so bili tvoji glavni zvezdniki Hardman, Hovde in Italjan

Mal pogledaš statistiko tvoje ekipe, ugotoviš da so to glavni strelci, na njih pošleš najbolše defenzivce in je to to

Manj točk kot danes si v tej sezoni dubu samo v pokalu ko si tekmo predal in to veliko pove

Pa seveda da ne omenjam da sem zgrešil kar 19 prostih metov (15/34) in bi ob normalnem izkoristku (recimo 25/34) zmagu za več kot 20 točk

Da se ne boš počutil napadenega, kot sm že par postov nazaj napisu, imaš super (skoraj sanjsko) ekipo za 2. ligo(nizke plače, rotacijo, relativno mladi igralci), ampak ti manjkata 2 treniranca ki bi bila vsestranska in bi te v roku 3-4 sezon popeljala v SKL, ker s trenutnim ogrodjem enostavno težko vidim da ti rata (če pa ti, pa vsaka čast, samo te verjetno čaka hiter povratek).
Nekako računam na finale Savlje - Violčni, kar pa zna biti res epski dvoboj! (upam pa da ne bom na koncu jedel zarečenega kruha..)
Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 4/26/2016 3:07:58 PM