Podałem Ci przykład swój że umiałem sobie poradzić z kupnem a Ty biedactwo nie umiałeś... Ale narzekać to ładnie umiesz

Tak sprowadziłem JW i Aliego do Polski ale wiedziałem jaką kasą dysponuję i co mogę za to mieć. Zostali kupieni pewnie po wyższych kwotach niż by to wynikało z sytuacji na TL ( z racji ich pensji ) co według Ciebie już jest tą leśną zwierzyną ;)
U Ciebie sytuacja jest taka, że to Ty żądasz warunków, które wszyscy maja spełniać...poczynając od właściciela, który ma prawo do godziwej kasy za takiego zawodnika ( oczywiście w ramach rozsądku ), poprzez skautów czy mnie. Owszem ja mogę pomóc jeśli będę potrafił ale zrozum, że nie jesteś sam na świecie... Napisz mi tu albo na BB maila ile możesz kasy wydać i określ wiek i potencjał ( wiem że to gdzieś pisałeś ale nie bardzo mam czas teraz szukać ). I to nie jest tak, jak sugerujesz się pokazać, że jak Ty szukasz to jest problem...to tylko Twoja wersja...
PS. Teksty w stylu - czego Ty od życia chcesz - zostaw sobie dla swoich najbliższych... a ja się do nich nie zaliczam i czego chcę od życia to jakby nie Twój interes