Παιδιά θα προσπαθήσω να δώσω απαντήσεις, δεν είμαι παντογνώστης, αλλά πιστεύω ότι παντού υπάρχει μια απάντηση... Θανάση ξεκινάμε με το παιχνίδι σου... θα ξεκινήσω με κάτι που το είδα και στο δικό μας παιχνίδι... ξέχναμε όλοι και ΚΑΚΩΣ το ξεχνάμε το ότι οι αξιολογήσεις βγαίνουν με βάση όλους τους παίκτες. Τι θέλω να πω; Το Πολύκαστρο σήμερα είχε μια πεντάδα χάρμα για το σύστημα που έπαιξε, μια πεντάδα που αν έπαιζε μόνη της θα έβγαζε πιθανότατα καταρτισμένος μέτριο άμυνα και φυσιολογικός υψηλό σε επίθεση και αμυντικά θα έβγαζε επίσης 1 με 1.5 μονάδα πάνω απο ότι πήρε. Γιατί φαίνονται οι αριθμοί του πεσμένοι; Μα γιατί οι αναπληρωματικοί του Πολύκαστρου δεν έχουν καμία σχέση με τους βασικούς. Πιθανότατα αν έπαιζαν αυτοί μέσα μόνοι τους θα έβγαζε 6 επίθεση έξω και 3 επιθεση μέσα στο καλάθι και άμυνες απο απαίσιος έως το πολύ αδέξιος. ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, του ρίξανε τις αξιολογήσεις του και εμφανίστηκαν οι δικές σου ως καλύτερες. Το αποτέλεσμα της τελευταίας περιόδου όπου την περισσότερη ώρα έπαιξαν οι αναπληρωματικοί του τα λέει όλα: 29-51!!! Αν είχε εξίσου καλό πάγκο, υποθετικά μιλάω, η διαφορά θα ήταν πάνω απο 20 πόντους. Αλλά δεν έχει... Το ίδιο είχε γίνει και στο μεταξύ μας παιχνίδι που απο 61-83 στο τέλος της τρίτης, έφτασε στο 97-107 στο τέλος. Και το πιθανό 10-6 που θα είχα στην επίθεση έπεσε στο 9-5, ενώ το πιθανό 9-8 της άμυνας έπεσε στο 8-7.
Αλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το σημερινό μου παιχνίδι... με τους βασικούς μέσα έφαγα 51 πόντους σε 36' και με τους αναπληρωματικούς έφαγα 39 σε 12'. Τα νούμερα μου έπεσαν... και μιας και είπα για το παιχνίδι μου, φαίνεται για μια ακόμα φορά ότι οι αξιολογήσεις δεν λένε πάντα την αλήθεια... δες τα ριμπάουντ 61-55 υπέρ μου και παρόλα αυτά η μηχανή με έβγαλε χαμηλότερα απο τον Αρη, παρότι έπαιζα 1-3-1 κόντρα σε Μ2Μ. Και ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό!