runa par to, ka vispar var uzticet vadit NT menegerim, kurs pat II.ligu uzvaret nevar, un vadit U21 tam. kurs nezin pat ka notiek treninprocess...
Akd, rep, kā mēs tev varējām uzticēt jauno izlasi vadīt, ja tu 30 sezonas nevarēji uzvarēt 2.līgu :( burkeliino, ko tu vispār pazaudēji pie lielās izlases? 2.līgu esi kkad uzvarējis,m??
Tu esi tik smieklīgs ja domā ka izlase ir jāvada tikai tiem, kas ir uzvarējuši 2.līgu :DDDD Es 2.līgu esmu centies uzvarēt vienu reizi, bet nesanāca jo tolaik pusfinālā izstājos pret repu(Lai jau čalis paņem titulu, un vada izlasi,jo citādāk, nav 2 līgas titula - nav izlases.)
Es uzdevumu tikai vienu jautājumu, jo vēlējos pārliecināties - un vai es biju kļūdīgs savā jautājumā? NĒ, takā muti ciet.
Ja tev sāp sirsniņa, par to ka es tevi vienreiz nomētāju ar sūdiem cik tu slikti novadījī izlasi, tad sorry... es vēlreiz uzsvēršu - TU BIJI BRIESMĪGS.
Drikst pajautat? Tu zini, ka skaita to WR?
Vecīt man pajāt kā skaita WR. Kādi rezultāti tāda arī attiecīgi vieta rangā. Piedod, bet lūdzu pat neiesaisties ar mani diskusijā, ja tu lielo izlasi nevarēji ievest MIERINĀJUMA KAUSA IZSLĒGŠANAS SPĒLĒS. Es nerunāju par Eiropas Čempionātu , bet MIERINĀJUMA KAUSU - MIERINĀJUMA!!! Gtfo