Izgubio sam juce citav dan i nisam nista napravio, pa sam nocas pokrenuo NT scout ali najvise sa 10 zemalja, i uspio sam polako sve rijesiti.
Vukicevic i Radonja su iz Utopie pa nisu bili na spisku NT scouta, pa sam dopisao Utopiu i pretrazio.
Jeste, Radonja se trenira, ima dobre skilove, kad se budem javljao vlasnicima igraca vidjecu kakav je plan treninga.
I nasao sam jos jednog slicnog u Utopija ligi, Dejan Bogicevic
(35017397), zadnji trening dobio up na driblingu.
I jos sam nasao Milija Rajovic
(35017340) , slaba plata sa 20 godina ali ima naznaka da je treniran ili se trenira, da mu je dici JS i OD uz primarne skilove mogao bi biti PF bar za kraj sledece sezone da posluzi u mladoj repci, vidjecu i to sa vlasnikom kad ga kontaktiram.
Ukupno 67 igraca do 21 godine sam ostavio na spisku koji bi mogli koristiti za mladu ili A rerezentaciju u nekom periodu.
Ima ih svakakavih, i onih po 20, 21 godinu sto se slabo ili nikako trenirani ali potencijal 9 ili 10, pa u kontaktu sa vlasnicima vidjecu da ih pokusamo spasiti, pa bar probati istrenirati za A repku ako ima ikakve sanse, da ne propadne nijedan igrac.
Sve sto iole vrijedi sam stavio na spisak, do veceras cu ih sve popisati na google disc sa skilovima, razvrstati fino i vidjeti sta i kako.
Do petka bih se trebao javiti svim vlasnicima kod kojih su nasi igraci.
Sve u svemu, najzadovoljniji sam sa 20ogodisnjacima, u toj generaciji ima finih igraca koji sledece sezone itekako mogu popraviti krvnu sliku reprezentacije. :))