BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Reprezentacja sezon 11/12

[NT] Reprezentacja sezon 11/12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
125131.279 in reply to 125131.278
Date: 2/14/2010 12:37:09 PM
Overall Posts Rated:
99
O pytania zadajemy, fajno, ja też mogę? Proszę, proszę, mogę?

1. W czasie debaty mówiłeś dużo i ochoczo o powołaniu scautów od zawodników "po wyjściu" z u21.

Nie ma skautów U21 i NT.

Z tego wnioskuje że nic z tego nie wyszło. Czy sie mylę? Jeśli tak to proszę o konkrety kto kim się zajmuje, chętnie się zgłoszę bo mam biznes.

2. Odnośnie treningu obwodowych:

Generalnie problemem jest dla niektórych zawodników potencjał a dla innych pensja powyżej której nie chcą już dalej trenować zawodnika...

W kilku miejscach na forum pisałem że przygarnę potencjalnego darmozjada do dalszego treningu, pensja nie gra roli. Temat nadal otwarty, ale jakoś z Twojej strony nie widzę zainteresowania. Więc chętnie się dowiem czy mam sobie dać spokój i poszukać zagranicznych graczy do treningu?

This Post:
00
125131.280 in reply to 125131.279
Date: 2/14/2010 3:45:04 PM
Baltic Strong
IV.29
Overall Posts Rated:
17181718
Nawet Ty możesz...:)

1. W czasie debaty mówiłeś dużo i ochoczo o powołaniu scautów od zawodników "po wyjściu" z u21.

Nie ma skautów U21 i NT.

Jak sądzę nie zauważasz różnicy pomiędzy U21 a po U21... Ale specjalnie mnie to nie dziwi Jesli masz jakiś biznes to skontaktuj się z Leszkiem...

W kilku miejscach na forum pisałem że przygarnę potencjalnego darmozjada do dalszego treningu, pensja nie gra roli. Temat nadal otwarty, ale jakoś z Twojej strony nie widzę zainteresowania. Więc chętnie się dowiem czy mam sobie dać spokój i poszukać zagranicznych graczy do treningu?

Kolego chyba trochę Ci się kierunki pomyliły... Jakbyś nie zauważył zostałem wybrany selekcjonerem reprezentacji a nie "skautem darmozjadów" dla hatcheta, game_over czy jak tam się jeszcze nazwiesz... Jakoś ja potrafiłem wyczytać sobie na forum, że jest Galoch do sprzedania, dogadać się z Matim i Wojtkiem ( właścicielem )... mimo, że cena nie była niska ( co według Ciebie jest coś związanego z dziką zwierzyną...;) to kupiłem go... Ok może jestem jeleniem ale zależało mi na nim i go mam. Podobnie było niedawno z Górecznym ( kupiony przez polskiego managera ) czy Napieralskim, który pojechał do Chin. Dlatego nie warto tylko narzekać, ze coś jest nie tak jakbyś sobie życzył...
Skontaktuj się z Leszkiem z Matim i może oni pomogą Ci kogoś załatwić do klubu. Jeśli ja będę mógł to również to zrobię...wystarczy poprosić ;)

Last edited by Mr.President_ELIT at 2/14/2010 3:46:07 PM

This Post:
00
125131.281 in reply to 125131.280
Date: 2/14/2010 4:03:39 PM
Overall Posts Rated:
99
Człowieku zdecyduj się czego ty od życia chcesz.
Nie wymagam od ciebie nie wiadomo jakiej wiedzy. Jesteś trenerem NT więc wiesz doskonale i to dużo lepiej niż scauci kto jest w jakim klubie, kto jak trenuje, jaki jest kontakt z prezesem danego klubu i jakie są szanse na dalszy rozwój takiego gracza.
Jeśli wiesz że gracz nie ma szans na dalszy rozwój to chyba nie JA tylko TY jako trener NT powinieneś rozmawiać z właścicielem żeby zdecydował się oddać takiego gracza w miejsce gdzie będzie dalej trenowany. Umiałeś tak zrobić z J.W. umiałeś z drugim C. tylko jakoś dziwnie jak pojawił się mój klub na horyzoncie to chowasz głowę w piasek.
Rozmawiałem z Leszkiem w tej sprawie, rozmawiałem z jedną osoba która chciała sprzedawać gracza jednak moja oferta jej nei przekonała, Napieralskiego kupować nie będę, wybacz mam lepszego. M4ti miał czegoś poszukać, może znajdzie, zobaczymy.
Jeżeli mnie się pomyliły kierunki formułowania mojego zapytania o grajka pod dalszy trening dla NT, to tobie się stołki pomyliły.

Aha i jeszcze jedno, łaskawie wszyscy zainteresowani niech sobie odpuszczą pytania czemu w PLK nie ma reprezentantów. Bo my wolimy budować hale.*

* Tak to jest ironia.

This Post:
00
125131.282 in reply to 125131.281
Date: 2/14/2010 4:30:38 PM
Baltic Strong
IV.29
Overall Posts Rated:
17181718
Podałem Ci przykład swój że umiałem sobie poradzić z kupnem a Ty biedactwo nie umiałeś... Ale narzekać to ładnie umiesz Tak sprowadziłem JW i Aliego do Polski ale wiedziałem jaką kasą dysponuję i co mogę za to mieć. Zostali kupieni pewnie po wyższych kwotach niż by to wynikało z sytuacji na TL ( z racji ich pensji ) co według Ciebie już jest tą leśną zwierzyną ;)
U Ciebie sytuacja jest taka, że to Ty żądasz warunków, które wszyscy maja spełniać...poczynając od właściciela, który ma prawo do godziwej kasy za takiego zawodnika ( oczywiście w ramach rozsądku ), poprzez skautów czy mnie. Owszem ja mogę pomóc jeśli będę potrafił ale zrozum, że nie jesteś sam na świecie... Napisz mi tu albo na BB maila ile możesz kasy wydać i określ wiek i potencjał ( wiem że to gdzieś pisałeś ale nie bardzo mam czas teraz szukać ). I to nie jest tak, jak sugerujesz się pokazać, że jak Ty szukasz to jest problem...to tylko Twoja wersja...

PS. Teksty w stylu - czego Ty od życia chcesz - zostaw sobie dla swoich najbliższych... a ja się do nich nie zaliczam i czego chcę od życia to jakby nie Twój interes

From: liveact

This Post:
00
125131.284 in reply to 125131.268
Date: 2/14/2010 4:40:17 PM
Overall Posts Rated:
4747
Ale obwodowego z pensją koło 200k spokojnie moglibyście mieć w składzie...a do tego jeszcze ponad 100k luzu w pensjach. Dlaczego nie bierzecie jakiegoś obwodowego po U-21 i go dalej nie trenujecie?:)... Mam nadzieję, że to się niedługo zmieni:)

Bo nie ma chętnych żeby takiego PG?SG nam oddać w opiekę?

Napieralskiego żaden user z PLK nie chciał kupić, zrobił to kitajec...

Last edited by liveact at 2/14/2010 4:40:52 PM

Message deleted
From: Wang

This Post:
00
125131.286 in reply to 125131.283
Date: 2/14/2010 4:42:53 PM
Overall Posts Rated:
22
Aha i jeszcze jedno, łaskawie wszyscy zainteresowani niech sobie odpuszczą pytania czemu w PLK nie ma reprezentantów. Bo my wolimy budować hale.*

* Tak to jest ironia.

Jak masz tak odpowiadać to lepiej byś nic nie pisał. Nie powiesz mi chyba, że w niższych ligach łatwiej utrzymać reprezentacyjnych graczy? Nie mam personalnie do Ciebie żadnych pretensji, ale ty widzę masz do wszystkich, którzy zadadzą pytanie, które Ci nie leży.
Pozdrawiam

dobrze mówi ! polać mu

From: hatchet

This Post:
00
125131.287 in reply to 125131.284
Date: 2/14/2010 4:43:33 PM
Overall Posts Rated:
99
Ale obwodowego z pensją koło 200k spokojnie moglibyście mieć w składzie...a do tego jeszcze ponad 100k luzu w pensjach. Dlaczego nie bierzecie jakiegoś obwodowego po U-21 i go dalej nie trenujecie?:)... Mam nadzieję, że to się niedługo zmieni:)

Czego się czepiliście tego Napieralskiego?
Przecież ten zawodnik jest przereklamowany.
Owszem ma potencjał ale skillowo nie jest jakiś powalający.
W roczniku są lepsi od niego.

This Post:
00
125131.288 in reply to 125131.282
Date: 2/14/2010 4:47:33 PM
Overall Posts Rated:
99
Robisz mi łaskę że poszukasz mi grajka?
Nie rozmieszaj mnie.
Jeśli mam szanownego księcia Pana odrywać od ważnych zajęć i fatygować "moim problemem" obejdzie się.
Tylko niech nikt nie pisze że nie ma komu zrobić PG/SG z pensją 200 k, z supergwiazdy tyle nie wyciśniesz.
Gdzieś pisałeś, nie pamiętam gdzie, sratatata, to po jakiego wała jest wątek [NT] Transfery? Skoro selekcjoner ma go w nosie, to i społeczności pewnie jest zbyteczny. Pewnie nasz książę z bajki jest zasypywany lawiną propozycji z kategorii "Przyjmę gracza do dalszego treningu, cena na TLu i jego przyszła cena nie ma znaczenia" no nic tylko pogratulować.

Szczęścia życzę w treingu gracza z Potential: superstar.
Bo z tego jak piszesz o Galochu wnioskuje że innego rozwiązania niż jego gra w NT nie będzie. Mam tu na myśli podejście czysto treningowe nic innego.
Może kiedyś zaczniemy opierać kadrę na MVP i HOFach, przepraszam ze chciałem pomóc, już nie będę :)

Last edited by hatchet at 2/14/2010 4:48:45 PM

From: liveact

This Post:
00
125131.289 in reply to 125131.287
Date: 2/14/2010 4:48:34 PM
Overall Posts Rated:
4747

Czego się czepiliście tego Napieralskiego?
Przecież ten zawodnik jest przereklamowany.
Owszem ma potencjał ale skillowo nie jest jakiś powalający.
W roczniku są lepsi od niego.

Radoń??? i długo długo nic..;)

Advertisement