To już drugi mecz z rzędu Turcy wyższym nastawieniem grają także bardzo możliwe, że już wcześniej założyli sobie, że w dwóch pierwszych meczach walczą, a z nami odpuszczają. Nie wiem jak vinni dzisiaj zagrał ale całkiem fajnie się dla nas sytuacja układa. Turcja też tak jak my jeszcze jak dotąd w drugiej rundzie nie przegrała więc zwycięstwo z nimi byłoby bardzo cenne. Wydaje się, że może być to najłatwiejszy (ale na pewno niełatwy;-]) mecz z tych które jeszcze nam w tym sezonie zostały, bowiem w ostatnich dwóch kolejkach gramy z Hiszpanią i również bardzo silną Portugalią. Obie te drużyny mają bardzo duże możliwości. Hiszpanie będą na pewno walczyć do końca o półfinał. Portugalia trochę chyba jednak zawiodła w dwóch pierwszych meczach i poniosła dwie porażki...ale na pewno jeszcze będzie walczyć. Później to już półfinał mam nadzieję, a tam to się dopiero będzie działo;-)
Dzisiaj albo mieliśmy szczęście, że Łotysze zagrali na luzie...albo vinni mimo nie trafionej takty tak jakby przewidział całą sytuację i normala zagrał;-) Gdyby Łotysze bardziej się do meczu przyłożyli to byśmy na pewno przegrali. Nasz def sugerowałby jednak, że pierwsza opcja jest bardziej prawdopodobna:) W każdym bądź razie zwycięstwo cieszy:-] tym bardziej, że zanotowaliśmy je na parkiecie rywala! Gratuluję vinni_jones!:)
Muszę przyznać, że bardzo cieszy mnie gra w tym sezonie reprezentacji U-21. Nie często zdarza się wygrywać w takim meczu jak dzisiaj...a nam to się udało. Takie zwycięstwa charakteryzują najlepszych;-) W ogóle gra w roli faworyta jest bardzo komfortowa:) Jeśli nawet coś nie wyjdzie z taktą to zawsze jest szans, że ktoś "odpuści" mecz nie bardzo wierząc w zwycięstwo i szykując entuzjazm na kolejne mecze:D
Last edited by kozlik4 at 5/31/2010 3:01:32 PM