BuzzerBeater Forums

BB Srbija > broj igraca u ekipi

broj igraca u ekipi (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
163362.28 in reply to 163362.26
Date: 11/8/2010 8:25:54 AM
Overall Posts Rated:
2222
Evo odgovoricu, jer si u pravu za neke stvari koje si rekao, jer je cinjenica da su ovde svi oni ovde duze od mene, samo ne mogu da se slozim kada neke stvari nemaju logicno uporiste, ili kada je prisutna zamena teza(cesci slucaj).
U pravu si i da to radim sa uzivanjem, zato sto ih ja sve "bockam", a oni se "loze", znas, to ti je kao kada izadjes sa drustvom ili prijateljima, pa onda imas jednog zafrkanta u drustvu i neke koji se na svaku salu vredjaju, te ih onda "trpas" do iznemoglosti :)

@GM I ti si u pravu, i evo ja se izvinjavam svima koji se "primaju", odoh malo u ilegalu, pa da vas "izribam" sve za koju sezonu, posto vidim da svi sve znate :)

This Post:
00
163362.29 in reply to 163362.28
Date: 11/8/2010 8:33:59 AM
Overall Posts Rated:
740740
zna statistiku, zna engleski, sad zna i matematiku. wow

mnogo brzo otkrivas karte. aj da vidimo u cemu si jos genijalan. mada siguran sam da ne postoji polje u kome nisi genijalac.

This Post:
11
163362.31 in reply to 163362.30
Date: 11/8/2010 8:47:48 AM
Overall Posts Rated:
2222
Pa neka me "lozi", sta sad, ne mogu ni ja ocekivati da na moje sitne provokacije ne dobijem istom merom nazad.
Samo sto ja volim da dobijem isto tako kroz salu i "zajebavanciju", pa ko je vickastiji neka nosi pobedu, a ovde sve neki uspaljenici, a takve najvise volim :)))
Doduse, svi koji su meni odgovarali(bez cinjenica, lupetanjem), podobijase ove loptice na svojim postovima, tako da sam mozda i ja glup evo priznajem da pocinjem da "sumljam", a posto mislim i dalje da nisam glup, bice da se ovde novajlije ne vole i da postoji neka uhodana ekipa koja se na neki cudan nacin voli i divi samima sebi :)
Ivkovicu ti si za sada jedan od retkih adekvatnih sagovornika, naklon do poda :)

This Post:
00
163362.32 in reply to 163362.28
Date: 11/8/2010 8:53:52 AM
Overall Posts Rated:
122122
U pravu si i da to radim sa uzivanjem, zato sto ih ja sve "bockam", a oni se "loze", znas, to ti je kao kada izadjes sa drustvom ili prijateljima, pa onda imas jednog zafrkanta u drustvu i neke koji se na svaku salu vredjaju, te ih onda "trpas" do iznemoglosti
Ne prijatelju, nego ako volis da bockas druge onda bi trebalo da ti ne smeta da i drugi bockaju tebe. Medjutim, ti na tudja bockanja odgovaras vredjanjem sto ima svoju definiciju u psihijatrijskom recniku.
Ne znam za druge ali ja bar nemam nista protiv toga da neko bude pametniji od mene i da bolje sagledava situaciju (na kraju krajeva, lose bi bilo ako bi iskusniji bili pametniji od neiskusnijih jer bi takva zajednica samo nazadovala) ali kapiram da saljenje povlaci za sobom i prihvatanje sale pa makar i od ljudi koje smatras glupljima od sebe.
A sto se trpanja tice, u drustvu te obicno ljudi upozore ako preteras a nakon toga pokazes kakav si (ne)covek ...

@GM i ostali: izvinjavam ako sam nekoga uvredio direktno ili indirektno Nije da ne mogu 7 dana bez foruma ali ne mogu 7 dana bez foruma sa znanjem da sam nekog uvredio

Fair play!!!
This Post:
11
163362.34 in reply to 163362.14
Date: 11/8/2010 9:38:04 AM
Overall Posts Rated:
9393
Bolje je cutati i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju....to su rekli pametniji od mene, te ih ja citiram, tako da nemo' da se ljutis.
Ako je za tebe ekonomija samo ono sto pise crvenim i zelenim brojevima, onda moras jos malo da poradis na matematici, jer postoji neki novac sto je i ulozen u pokretnosti i nepokretnosti, a nije sve na prodaju...

ako misliš da ćeš rečima nekog mudraca, čiji je cilj isprozivati, a ne argumentovati svoju tvrdnju, izgledati pametnije ovde, onda jbg

ne vidim šta je bio problem da objasniš svoju tvrdnju kako valja, a ne da mudruješ o crvenim i zelenim brojkama... naprosto, napišeš: "sa igračima koje sam kupio, a posle prodao, ja sam dobar milion... 300 sam u minusu, jer sam naknadno kupio još gomilu igrača, za koje isto tako očekujem naknadni profit, nakon prodaje" - vidiš, nije teško, a staje u jedan i po red

a sad, što se popajeve tvrdnje tiče, da te uputim... kad se kaže da je najisplatljivije trenirati mlade, a onda ih prodati na kraju sezone, tu je uzeto mnogo faktora: dobar profit, ali i manje vremena utrošeno na bb... jednostavno, nije svako sposoban da utroši 4 sati dnevno na špartanje po transfer listama, tražeći igrače koje može da preprodaje... nije svako sposoban da troši toliko vremena praveći računicu da mora kupiti igrača, sa kojim će zaraditi, a da dobije samo 80% od prodajne cene

moj tim već 6 sezona funkcioniše po principu: prva opcija za trening ostaje, druga i treća se prodaju na kraju sezone... to me košta 5 minuta dnevno, da odradim postave za utakmice, a profit je 97% od milion... da li sam mogao više? sigurno da, možda bih gurao i po 2 miliona po sezoni čistog profita, da nisam ostavio malo više entuzijazma u treningu: u mojoj ekipi postoje igrači koji se nikad neće prodati, makar istrulili sa platom od 900 u 50oj godini... no, sa iskustvom koje sad imam u treningu, tvrdim da bih na svakom igraču zaradio milion po sezoni, puta 3 igrača koje treniram - pa ti gledaj koliko je to loša taktika

edit: profit mi je milion po sezoni samo iz razloga što sam ranije, zbog manjka iskustva, trenirao samo dva igrača po sezoni, a kad sam prešao na tri, odlučio sam da mi prva i druga opcija za trening ostaju u ekipi, a treća se prodaje... dakle, meni samo jedan igrač doda milionče u budžet

Last edited by Jabus at 11/8/2010 9:40:23 AM

This Post:
00
163362.35 in reply to 163362.33
Date: 11/8/2010 9:46:19 AM
Overall Posts Rated:
1212
Slozio bih se sa tobom da ima igraca koji cekaju da "bocnu"pa se kasnije pozivaju na iskustvo(ono ja znam vise duze sam tu) ali koliko vidim i ti kao iskusan alas volis da pecas...Kao sto drug Samurajko rece "to sto je neko I igrac u zemlji nemora da znaci da je i najbolji"ja se vodim time a koliko vidim i tebi to nije strano.Milane ti si izgleda jedini ovde koji ume da spusti loptu na pravi nacin(dal je tehnika ili...:) )dopada mi se kako razmisljas i sigurno cu glasati za tebe na izborima ukoliko...

This Post:
11
163362.36 in reply to 163362.34
Date: 11/8/2010 9:57:41 AM
Overall Posts Rated:
2222
Ne mogu tako da pisem, kad me u pitanju napadne, to jednostavno trazi adekvatnu gradaciju, dok na lepo pitanje ne moze uslediti nikakav drugaciji nego lep i normalan odgovor.
Evo lep post si ispisao i svaka cast, vidis da te ne mrzim :)

Message deleted
This Post:
33
163362.38 in reply to 163362.36
Date: 11/8/2010 1:44:31 PM
Overall Posts Rated:
178178
Tako bre uvazene kolege - argumetovano, sa duznom paznjom i razumevanjem! ;)

Znate i sami da smo "zajeban" narod, koji sve gleda crno-belo (a kako drugacije) i za cas od "lagane letnje prozivke" neki drugovi dodju u situaciju da moraju da odbrojavaju dane do isteka kazne!

Imajte u vidu da briga o forumu nije samo moja obaveza...na prvom mestu vi uredjujete forum svojim ponasanjem.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
Advertisement