biz bu sezon alınan başarısız sonuçları en azından gölgelemek için bu sezon sıkı takipte bulunduğumuz 18 yaş grubuyla devam edip gerekli tecrübeleri kazanmalarını sağlamak amacındayız tabi u21 son senesinde olan oyunculardan da istenilen seviyelerde oyuncular var ise kadroda bulunacaklarını belirtmek isterim
hocam yeri değil biliyorum ama sadece muhabbet açılmışken fikrimi belirtmek istedim. ben 6 sezondur bu oyunu oynuyorum, daha tecribeli hocalarım eğer yalnışsam düzeltsinler ancak,
tecrübenin bu oyunda minimal düzeyde etki ettiğine inanıyorum. çok defa sansasyonel tecrübeli oyuncularımın playofflarda hayati önemdeki maçlarda olsun normal lig maçlarında olsun son saniyelerinde top kaybı veya gereksiz şut seçimlerine tanık oldum. aynı şekilde yetiştirmekte olduğum 18-19 yaş düzeyinde tecrübesiz gençlerin de son saniyelerde çok önemli işler yaptığına tanıklık ettim. dolayısıyla tecrübenin oyunun gidişatına çok etkili olduğunu düşünmüyorum ve
20-21 yaşında daha iyi bir oyuncu varken 18-19 yaşlarında bir oyuncunun milli takımda sırf tecrübe kazansın diye oynamasını mantıklı bulmuyorum. 21 yaşındaki oyuncular beklenen düzeyde olmayabilir ancak bence her mevkiye en iyi oyuncuyu almalı (18 19 20 21 yaş ayrımı yapmadan) ve kazanabildiğimiz kadar çok maç kazanmalıyız.
dediğim gibi bu sadece benim oyunda gözlemlediğim bir şey ve eleştiriye ve karşı görüşlere sonsuz saygım var. herkese iyi oyunlar.
edit: erdem hocayla 1 dk aralıklı yazmışız onun postu görmedim, u-21 e değil de buraya yazdığım için kusura bakmayın.
Last edited by Rino at 8/4/2012 4:04:49 AM