Tedenske tri tekme so za vsemi mladinci razen tistimi, ki igrajo "čez lužo" ter Vrabičem, ki v Španiji ravnokar igra. Veselo oznanjam, da imajo skoraj vsi perfektne minute, zato jutri večinoma pričakujem skoke v formi ali vsaj DMI-ju.
Izmed domačih lastnikov moram najbolj pohvaliti LaLeakers (
(114253)) in KK Ohonico (
(114208)). Oba ta teden trenirata točno po mojih navodilih, vsi trije igralci (LaLeakers ima kar dva U21 reprezentanta) so dobili 48 minut treninga in zelo lepe minute. KK Skica
(114369)) je ravno tako med njimi, žal pa bosta tako Derin kot Požlep zaradi torkove poškodbe Požlepa imela okoli 70 minut. Moja teorija o pripravljenosti sicer pravi, da ni važno, če igralec igra 55 ali 70 minut, dokler vsak teden igra čimbolj enako število minut (torej 55-55-55 ali 70-70-70). Zdaj bomo videli, če je kaj resnice na temu - Požlep in Derin sta namreč že prejšnji teden imela okoli 70 minut.
Tudi skoraj vsi "tujci" imajo zelo lepe minute in večina trenira po mojih navodilih. Vesel sem, da me je lastnik Kordiša poslušal in ne igra več z njim tri tekme na teden, temveč samo dve.
Malo pa moram pograjati Davida (
(58191)), saj je Kapl v dveh tednih nabral 96 in 43 minut, poleg tega pa ni dobil vseh 48 minut. Mogoče je zdaj čas, da trenira vzdržljivost? Kakorkoli, dobro pripravljen Kapl nam bo silno koristil, zato upam, da bo imel lepše minute v prihodnjih tednih.
Anžic ima 60 minut, vendar ne bo igral vidnejše vloge proti Franciji zaradi zaenkrat preslabe zunanje obrambe. Po dveh preskokih pa zna že mešati štrene na krilu...