Ocekuje nas moguce izuzetno komplikovana utakmica danas. Protivnik je
Bugarska,37. reprezentacija sveta. Nas trenutni skor je 5-1,a njihov 3-3. Po mojim proracunima oni su sve do sada igrali TIE,za razliku od nas i bolje stoje sa entuzijazmom. Cudna odluka njihovog selektora ako mene pitate,a uopste nemaju losu selekciju. Zato se i bojim danasnjeg meca,koliko sam mogao i da saznam sa njihovog foruma igrace divlje protiv nas,a mi ne smemo da trosimo ent ako zelimo da guramo sto dalje na takmicenju. Po meni izuzetno komplikovana utakmica moze da bude.
Sa formom malo bolje stojimo,to je ok,mada nase drugo krilo Hunyadi nije ispunio minute tokom all star vikenda pa cemo tu morati da korigujemo sa rotacijom i staviti Lekova koji zaostaje malo sa spoljnom odbranom(OD) za tu poziciju. Takodje ponajbolji igrac Lalatovic je opet u krs formi. Trening nam je bio takodje solidan,s obzirom da se igrao all star vikend.
Sve u svemu,oni moraju da dobiju preostale 2 utakmice,a realno kako nas mogu sem ako ne opale CT??!!! Mi smo naravno jaci + domaci teren,a na njihovoj strani je entuzijazam + zalaganje. Imaju sasvim solidan kvalitet,a i rejtinge. GDP ce takodje igrati bitnu ulogu kao i uvek. Kada se svi ti parametri sagledaju,jasno je zasto je komplikovana utakmica. Nisam pesimista ali...moguce da ce biti prpavo
18:00 h Srbija U21 - Bugarska U21,chat!