Nadam se da mi selektor neće zameriti, ja bih se obratio cenjenom auditorijumu pre početka utakmice
DakleM, želeo bih da na početku da izrazim svoje zadovoljstvo činjenicom da je zajednica prepoznala najboljeg kandidata i ukazala mu poverenje svojim glasovima. Vrlo pozitivna je i cela situacija oko reprezentacija (kako mlade, tako i A), a tu pre svega mislim na atmosferu i entuzijazam pojedinaca oko reprezentacije, ali i sve većeg broja ljudi koji aktivno učestvuje u treningu (trenutnih/budućih/potencijalnih) reprezentativaca. Naravno, tome su dosta kumovali i prethodni uspesi koje su ostvarili Ivko i Krmelj, ali i čitava jedna plejada "ljudi iz senke" koji su vredno radili i dodatno promovisali ideju treninga i potreba reprezentacije. Treba istaći da i dalje ima dosta propusta u radu, kako skauta, tako i pojedinaca koji dobijaju fine trenirce na draftu, ali ti klinci ostanu neiskorišćeni potencijal. Prvo sebi zameram što nisam "isklesao" bar još jedno kvalitetno krilo za ovu U21 generaciju. A bilo je materijala. Ali, to je priča za dublju analizu.
No, kako je danas dan za utakmicu i za, nadam se, još jednu uspešnu sezonu, treba gledati napred sa optimizmom. Lale je u jednom od uvodnih postova naveo koje su glavne snage ove generacije, a ja, pak, dodajem da će glavna prednost ovog tima biti upravo jedinstvo i monolitnost zajednice i posvećenost selektora. Verujem da ćemo rasti iz nedelje u nedelju.
U svoje ime, mogu da obećam još predaniji skautski rad, dok će Anđelinović biti maksimalno treniran za potrebe reprezentacije i apsolutno sačuvan od prekomerne minutaže
Srećno danas.
Živela Srbija!
Last edited by Zvone Kralj at 2/2/2015 9:58:45 AM