BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
293161.28 in reply to 293161.27
Date: 4/13/2018 4:22:23 PM
Overall Posts Rated:
160160
Izgleda da je uvek kradja kad izgubite :D

Treba brate biti realan malo ako ovo veceras nije nije nista.. Generalno neka izgubimo titulu,jer nemamo trenera i zbog covicevog ega.. A pravi navijaci ce svakako biti u pioniru ko i do sad :) kada budu mogli biti :)

Ja i volio da izgubimo i u kls,samo da ovaj ode ..

Message deleted
This Post:
00
293161.30 in reply to 293161.27
Date: 4/13/2018 4:33:55 PM
KK Zekica
III.7
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
Rabbit Hole
Izgleda da je uvek kradja kad izgubite

Isto to kazes I kad' te Zekan odere

This Post:
11
293161.31 in reply to 293161.30
Date: 4/13/2018 5:09:08 PM
Overall Posts Rated:
590590
Зекан је најхрабрији кад је у питању пискарање на форуму, кад стигне Дорћол - гаће саме спадају 😎

This Post:
22
293161.32 in reply to 293161.26
Date: 4/13/2018 5:12:52 PM
Svemirski Kosarkasi
II.4
Overall Posts Rated:
134134
Second Team:
Distopija
Istanbul, Sinan Erdem 2010. Turska - Srbija.

This Post:
00
293161.33 in reply to 293161.31
Date: 4/13/2018 5:21:52 PM
KK Zekica
III.7
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
Rabbit Hole
Normalno da spadaju, ali zna se zasto

Trpaj Dorcol!

Message deleted
From: Stefan97

This Post:
00
293161.35 in reply to 293161.24
Date: 4/13/2018 5:36:12 PM
Overall Posts Rated:
160160
To sam i ja napisao,pratis cetri generacije istovremeno toliko igraca,dok je kod a tima neuporedivo manje. Tamo je napisao da radi do kasno da je umoran,koliko posle toga moze da se posveti ovome ne znam 😄 dok ja bb gotovo da ne gasim po difoltu je prijavljen

From: Oziris
This Post:
00
293161.36 in reply to 293161.35
Date: 4/13/2018 6:40:57 PM
Overall Posts Rated:
356356
Da mi je neko rekao da će se bar malo zakuvati ne bih mu verovao. :D

Samo bih ispravio Šoneta za jednu stvar. Ako sam ga dobro razumeo napisao je da ja vršim selektovanje mladih igrača koji dolaze sa drafta i za mladu reprezentaciju, ali i za A selekciju. Ja sam ovako razumeo, ali možda nisam u pravu. Hoću samo da kažem da selekciju potencijala za A tim (9,10,11) vrši selektor A tima, a ne selektor mladog tima. Moguća je saradnja naravno. Ja sam u jednom navratu pomogao prilikom drafta za A tim, a jednom prilikom mi je ponuđeno da izaberem nekoliko igrača tih potencijala da se treniraju odmah za mladu, a ne za A tim. Ali u suštini svako svoje gleda. Šone, ako sam te pogrešno razumeo izvini. :)

Ali za jedno je Šone u pravu.. Potrebno je mnogo vremena. Čak i sa programom koji je Spaciulis napravio skautovanje igrača traje dugo i zahteva puno vremena. Mislim na samu obradu drafta kada se skautira 4080 igrača. To je verovatno i najbitnija obaveza selektora mlade reprezentacije, da se svi igrači skupe u tabelu i razvrstaju po pozicijama. Selektor mlade reprezentacije nekako najviše vremena provodi upravo na google tabeli, ali i u pripremi utakmica. Nekom treba manje vremena da spremi utakmicu, a nekom više, ali u svakom slučaju potrebno je dosta. Ja sam u tom periodu kad smo zaređali pobede i osvojili srebro, pa sve do onog nesrećnog poraza od SAD-a svakog igrača protivničke ekipe posebno skautovao. Kakav je u napadu, kakav je u odbrani, koliko dobro skače, koliko asistira, da li pravi puno faulova i kako se snalazi u različitim taktikama. Sve što BB dozvoljava da se vidi mora se videti.
Znači draft, priprema utakmica i treće je svakako trening. Veoma bitna stavka i zahteva gotovo svakodnevnu aktivnost. U A reprezentaciji može da se dozvoli to da se poruke šalju na nekoliko nedelja, na pola sezone ili na sezonu, jer su menadžeri uglavnom ozbiljniji kada imaju visok potencijal, a i kada je igrač star 25 godina, recimo, teško da će mu skakati skilovi svake nedelje. U mladoj svaki petak skače nešto, ili skilovi, ili pritisak zbog loše forme. :D Evo recimo ja.. Ja sam u proseku za ovih godinu i po dana pratio oko 150 klinaca (naravno ne javi se nikad svih 150 menadžera). Spaciulisov program dosta olakšava prilikom slanja poruka, jer se 150 poruka pošalje za nekoliko minuta. Jeste mana ta što se šalju iste poruke svima, ali kad se bolje pogleda to je samo poruka koja pita da li je bilo promene nakon treninga. Tu uskače selektor koji mora da zna kome šta trenira i s kojim menadžerom kakvu konverzaciju ima. Znači nakon njihovog odgovora na tu default poruku vi vraćate razgovor koji ste vodili prošli put i stvara se taj neki kontinuitet. Ovo se obično razvuče na celu nedelju, jer ne odgovore svi u petak, već kad stignu, a svakodnevna aktivnost je bitna, jer je najbolje da im vi odmah odgovorite kako bi oni znali šta da rade, jer ako im vi odgovorite kasno neće moći da nameste postave i treninge. Ja sam u proteklih neko nedelja zapustio odgovaranje na poruke, ali ću srediti tabelu. Još jedan razlog zbog kog se mora svaki petak proveravati situacija jeste taj što većina menadžera, ako im se ne javljate redovno, ili zaboravi šta je rečeno da se trenira, ili odustanu, ili nešto treće, a trening igrača za mladu reprezentaciju može da zavisi i od jedne jedine nedelje.

To su ukratko neke najvažnije obaveze selektora mlade reprezentacije. Čisto da znate.

From: Stefan97

This Post:
00
293161.37 in reply to 293161.36
Date: 4/13/2018 6:54:35 PM
Overall Posts Rated:
160160
Dostupan i na forumu 18 od 24h dnevno i ovako :D A ne kad krene ono pravo :)

From: AirWolf
This Post:
11
293161.38 in reply to 293161.37
Date: 4/13/2018 7:14:59 PM
Overall Posts Rated:
229229
Puna podrska na izborima za U21 selektora Srbije - Andra93. Pozivam i ostale da glasaju za njega na predstojecim izborima.

Decko je tu sa nama na BB-u 6 godina (sa ovim timom, mozda je i ranije imao neki tim), ima iskustvo treniranja nasih mladih igraca, nekoliko njegovih domacih trening igraca je zavrsilo u Prvoligaskim timovima i to za lepe svote novca. Aktivan je i na forumu. Sve u svemu, pravi izbor za naslednika Ozirisa u ovom trenutku. Takodje, za razliku od protivkandidata manje-vise poznaje skaute koji su prethodnih sezona bili uz selektore, stalno prati disc i deluje mi kao da bi se bas iscimao za mladu repku.

Pozdrav svima! :-)

Advertisement