BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Predlozi (igra)

Predlozi (igra)

Set priority
Show messages by
From: Laimbeer40

To: Dock
This Post:
00
48648.28 in reply to 48648.27
Date: 1/28/2009 12:04:41 PM
Overall Posts Rated:
178178
Slazem se sa tobom, ni ja ne zelim da donosim sve odluke i da sedim pred kompom.
Ideja mi je bila da malo smanjimo trenersku samovolju, da imamo izbor (jos jedan padajuci meni posle Izmene, Napad, Odbtrana i sl.) tako da oznacimo igraca na koga idu odlucujuci napadi.

Da bi mogli da diskutujemo sta je jos potrebno da se game engine poboljsa moramo znati kako isti sada funkcionise...a to necemo nikada pouzdano znati vec samo mozemo da nagadjamo na osnovu dosadasnjih iskustava...sad but true.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
48648.29 in reply to 48648.26
Date: 1/29/2009 6:17:22 AM
Overall Posts Rated:
7676
Nedeljno mi ispune 10-12 igraca trening, ali da bi im raspodelio minutazu, gubio sam utakmice... Drugacije bi bilo da ja mogu da budem trener na utakmici, mislio sam da postoji mogucnost da vodis svoj tim, ali i da kad to ne mozes podesis kao i sto je sada...

E pa u tome i jeste draz igrice...da raspodelish minutazu, a da dobijash tekme...

A ovih 10-12 igracha koje pominjesh da ti ispune trening...da li to znachi da ih sve trenirash ili si samo rekao koliko ti igracha odigra minimum 48 minuta?

From: GM-Jarley

This Post:
00
48648.30 in reply to 48648.27
Date: 1/29/2009 6:24:04 AM
Overall Posts Rated:
7676
Slazem se sa tobom, ni ja ne zelim da donosim sve odluke i da sedim pred kompom.
Ideja mi je bila da malo smanjimo trenersku samovolju, da imamo izbor (jos jedan padajuci meni posle Izmene, Napad, Odbtrana i sl.) tako da oznacimo igraca na koga idu odlucujuci napadi.

Da bi mogli da diskutujemo sta je jos potrebno da se game engine poboljsa moramo znati kako isti sada funkcionise...a to necemo nikada pouzdano znati vec samo mozemo da nagadjamo na osnovu dosadasnjih iskustava...sad but true.

Evo Bil ti je lepo odgovorio umesto mene. Shto vishe igrash ovo skontacesh neka pravila u game engine-u, pa cesh se shodno tome i vladati pri postavljanju taktike.

From: Dock

This Post:
00
48648.31 in reply to 48648.28
Date: 1/29/2009 12:06:58 PM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
Izvini, izgleda da ja nisam razumeo temu kako treba. Tema je u stvari "kako promeniti igru a da se NE, nikako i ni po koju cenu, ne promeni engine".
Pa sto niste odmah rekli, ondah bi pisao o cvetnim pozadinama i slicnim budalastinama

From: Laimbeer40

This Post:
00
48648.32 in reply to 48648.31
Date: 1/29/2009 12:10:51 PM
Overall Posts Rated:
178178
Izvini, izgleda da ja nisam razumeo temu kako treba. Tema je u stvari "kako promeniti igru a da se NE, nikako i ni po koju cenu, ne promeni engine".
Pa sto niste odmah rekli, ondah bi pisao o cvetnim pozadinama i slicnim budalastinama

eeee, evo mi se izvinjavamo sto nismo dali detaljan opis teme te je ista shvacena tako da je dovoljno da nekome bilo sta padne na pamet pa da se programeri iz istih stopa bace na preradjivanje "jednostavnog endzina od 10 programskih redova" u cilju implementiranja mocne zamisli u isti.

A sada ozbiljno...programeri su odavno zatrpani idejama i predlozima raznog kvaliteta i upotrebne vrednosti i "vrednosti". Shodno tome, oni konstantno rade na poboljsanju same igre a i gore navedenog endzina kao osnovne komponente. Naravno, suludo je ocekivati ogromne promene preko noci.

Savetovao bih tebi i ostalim novim clanovima BB zajednice da se naoruzate strpljenjem, procitate pravila, prelistate forum, postavite pitanja u vezi onoga sto vam nije jasno i najvaznije - u pocetku eksperimentisite sa igracima i taktikama, posebno u prijateljskim utakmicama. Bez sopstvenog iskustva cete mnogo teze napredovati...

Last edited by Laimbeer40 at 1/29/2009 12:20:56 PM

From: Dock

This Post:
00
48648.33 in reply to 48648.32
Date: 1/29/2009 1:03:27 PM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
eeee, da mogu da uticem da programeri implementiraju moje mocne zamisli odmah bi imao Jordana u timu.
Ozbiljno, tema su ideje o poboljsanju igre i naravno da podrazumevam da se za neke mora menjati ili modifikovati engine, pa to ne treba naglasavati.
Sa svim ostalim se slazem sa tobom, i ne ocekujem ogromne i nagle promene samo polemisem o temi... Kao u skupstini :D

This Post:
00
48648.34 in reply to 48648.33
Date: 2/25/2009 12:12:15 PM
Overall Posts Rated:
00
Shta mislish da otvorimo jednu sticky temu: "Pomoc novim korisnicima", namenjenu bash novajlijama... Da im kazhemo npr. shta da treniraju, koliko pozicija, koji staff, shta da rade sa arenom, shta je DMI, koji skillovi su vazhni za koje pozicije i tako to... Da im budemo mentori, uchitelji (: master joda (:

Secam se ja kad sam pochinjao bilo me stra' da pitam neshto na forumu, nego sam blejao samo i chitao, i ovde i na Globalu i na Helpu. Pokushavao sam da utreniram igracha koji je imao 29 godina, a Doshen mi grejao klupu

A samim tim shto im pomazhemo, vece su shanse da ce upravo oni za sezonu, dve, neke nove reprzentativne igrache da utreniraju...

This Post:
00
48648.35 in reply to 48648.34
Date: 2/25/2009 2:16:49 PM
Overall Posts Rated:
178178
To je odlicna ideja i sada cu otvoriti tu temu gde ce moci samo da se postuju informacije od znacaja dok ce se pitanja i dalje postavlljati na forumu.

Tema ce biti "sticky" i bice zakljucana a ukoliko neko ima nesto da doda u nju obavestice me BB mailom.

Mislim da je to ok...

This Post:
00
48648.36 in reply to 48648.29
Date: 3/1/2009 6:13:04 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
Sad nesto gledam... ovo broj sezonskih karata je prakticno samo siguran broj gledalaca na utakmici... ako se ne varam, za svaku utakmicu se dobija onoliko para koliko ima gledalaca... kontam da bi bilo extra da se uvede da se pare od sezonskih karata dobijaju odmah na pocetku sezone kao i u "stvarnom zivotu" sta mislite o tome? valjda nisam nesto prevideo :-/

This Post:
00
48648.37 in reply to 48648.36
Date: 3/1/2009 6:59:07 PM
Overall Posts Rated:
122122
Sad nesto gledam... ovo broj sezonskih karata je prakticno samo siguran broj gledalaca na utakmici... ako se ne varam, za svaku utakmicu se dobija onoliko para koliko ima gledalaca... kontam da bi bilo extra da se uvede da se pare od sezonskih karata dobijaju odmah na pocetku sezone kao i u "stvarnom zivotu" sta mislite o tome? valjda nisam nesto prevideo :-/

E bas je pre neki dan neko to spomenuo na LA forumu. Objasnjenje je da sezonske karte nisu placene unapred nego da su bas tako kako si ti provalio - i "sezonske karte" se placaju za svaku utakmicu.

Na engleskom je naziv "season tickets holders" pa je kod nas uobichajen prevod "sezonske karte" a podrazumevano da se placaju unapred. E pa to ovde nije slucaj
Placaju se unazad hehe. Salim se

Znaci na pocetku sezone taj broj sezonskih karata moze da nam samo bude merilo da li smo zainteresovali vise navijaca nego prethodne sezone ...

Fair play!!!
This Post:
00
48648.38 in reply to 48648.37
Date: 3/1/2009 7:06:54 PM
Overall Posts Rated:
6868
Sad nesto gledam... ovo broj sezonskih karata je prakticno samo siguran broj gledalaca na utakmici... ako se ne varam, za svaku utakmicu se dobija onoliko para koliko ima gledalaca... kontam da bi bilo extra da se uvede da se pare od sezonskih karata dobijaju odmah na pocetku sezone kao i u "stvarnom zivotu" :) sta mislite o tome? valjda nisam nesto prevideo :-/

E bas je pre neki dan neko to spomenuo na LA forumu. Objasnjenje je da sezonske karte nisu placene unapred nego da su bas tako kako si ti provalio - i "sezonske karte" se placaju za svaku utakmicu.

Na engleskom je naziv "season tickets holders" pa je kod nas uobichajen prevod "sezonske karte" a podrazumevano da se placaju unapred. E pa to ovde nije slucaj :)
Placaju se unazad :P :P hehe. Salim se

Znaci na pocetku sezone taj broj sezonskih karata moze da nam samo bude merilo da li smo zainteresovali vise navijaca nego prethodne sezone ...

dobra stvar je ta sto ja nemam pojma koliko sam imao STH prosle sezone=))

Advertisement