χμμμ... ενδιαφέρον πολύ! Εχω κάνει 116 μεταγραφικές κινήσεις!?!?! Εφτασα τόσες ρε? μπράβο... ναι, το οικονομικό είναι πολύ σημαντικό στο παιχνίδι, αλλά δευτερεύον στην εθνική. Οπως και το γηπεδικό. Βασικά ο προπονητής πιστεύω θα πρέπει να κάνει καλή διαχείρηση των παιχτών και το σημαντικότερο...
Θα πρέπει να ξαμολυθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για έλληνες παίχτες που θα μπορούσαν να παίξουν στην εθνική... φανταστείτε έναν αυστραλό παίχτη αυτή τη στιγμή να έχει έναν έλληνα παιχταρά και να μην ένδιαφέρεται να τον δηλώσει...
Ας βοηθήσουμε όλοι - που δεν έχουμε χρόνο - τον/τους προπονητή της ομάδας σε ότι χρειάζεται... έπαιξες ένα φιλικό με ξένη ομάδα και είδες έναν παιχταρά; Πες το... ακόμη και να μην κάνει είναι η κίνηση της συμμετοχής...
Εγώ προσωπικά δεν έχω χρόνο αλλά έχω... δηλαδή δουλεύω μέχρι αργά το βράδυ αλλά πάνω σε υπολογιστή... οπότε θα είμαι στη διάθεση του G.P. :-))) Εντάξει ρε σε ψήφισα, το ομολογώ...
Ο tyfonas φαίνεται ότι έχει κάνει καλή δουλειά και πιστεύω ότι ήδη έχει βοηθήσει. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Και μόνο που εδώ και μέρες βλέπω ενεργά να συμμετέχουμε σε αυτό λέει πολλά! Λογικό είναι μετά να ατονήσει αλλά εκεί ο προπονητής θα ρίξει τα ξυπνητήρια! Θα ζητήσει βοήθεια και δε θα είναι ντροπή... Συλλογικά με πρωτεύοντα αυτόν πάμε για να σηκώσουμε την κούπα!
AVANTI!