Πάμε και σε σένα Chris... πρώτα απο όλα να πω για τις αντοχές, ξέχνα τες... η προσωπική μου εμπειρία μου λέει ότι η αντοχή επηρεάζει μόνο τα λεπτά συμμετοχής και τη σχέση βασικών-αναπληρωματικών. Αν θες να σου στείλω σε pm τις αντοχές των δικών μου για να καταλάβεις καλύτερα.
Απο εκεί και πέρα, για το παιχνίδι τώρα... επιθετικά τα πήγες καλά κατά τη γνώμη μου ως προς τα ποσοστά στα δίποντα που ήταν απίστευτα, ήσουν τραγικός στις ασίστ, μόνο 8; Και τα τρίποντα, κακό το ποσοστό. Το τρέξε θέλει και ασιστς, 5 σεζόν τώρα το λέω και στον φίλο μου τον Κωστάκη απο τα Τσιτάχ που επιμένει ότι δεν θέλει (με τα γνωστά αποτελέσματα). Εχει διαμορφωθεί, κακώς, μια άποψη σε πολλούς ότι το τρέξε δεν θέλει πάσα. ΟΛΑ τα συστήματα θέλουν καλή πάσα.
Λοιπόν, τα νούμερα δείχνουν ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και για τους δυο σας... ΑΛΛΑ... με 6αρι εσωτερική άμυνα απέναντι σε 9 εσωτερικό δεν πας πουθενά αμυντικά. Εκεί ήταν η διαφορά... θα μου πεις και εγώ έκανα 10 χαμηλό περιφ.σκοράρισμα και ο άλλος έκανε 8 υψηλό. Εδώ η απάντηση είναι απλή: 3 μονάδες σχεδόν κάτω εσύ αμυντικά απο την επίθεση του, 1.5 μονάδα κάτω ο αντίπαλος σου. Αυτή ήταν η πρώτη απάντηση... δεύτερη απάντηση... ριμπάουντ φίλε Chris... με 3/2 και σου πήρε 18 παραπάνω. Τρίτη απάντηση... τεράστια διαφορά στην αποτελεσματικότητα επίθεσης. Επτά υψηλό στον όμιλο μας μπορεί να μην έχω δει και ποτέ στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει εξαιρετικό στήσιμο των παικτών απο τον TWINS.
Ελπίζω να σε διαφώτισα, το ξέρω ότι είσαι μικρός σε ηλικία και παρορμητικός, και εγώ έτσι ήμουνα στην ηλικία σου, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι ψάξιμο, ψάξιμο, ψάξιμο και τίποτα άλλο. Ούτε με αδίκισε η μηχανή, ούτε θα μπαίνω την Παρασκευή μόνο για προπονήσεις.